СЪБИТИЕ

Апр

13

Апр

14

От 12:30
До 21:30

Супервизия с OH CARDS

Екипът на „Институт ОХ карти – България“ с домакинството и партньорството на Училище Френе́ ви кани да участвате в OH Супервизия, част от тристепенно сертифицирано обучение.

Екипът на „Институт ОХ карти – България“ с домакинството и партньорството на Училище Френе́ ви кани да участвате в OH Супервизия, част от тристепенно сертифицирано обучение. В ОH Супервизия ви каним да споделите своя опит, казусите и темите, които възникват във вашата професионална практика чрез един подкрепящ и развиващ процес в защитена среда. Ще потърсим отговори на възникналите въпроси чрез индивидуални и групови техники за разглеждане на случаи. Ще дадем пространство да развиете професионалната си рефлексия на когнитивно и емоционално ниво. Ще дадем възможност за обсъждане на професионалната етика и етичния кодекс на OH, както и границите и отговорностите на професионалната роля на терапевта. Ще задълбочим възможните теми и техники, които можете да използвате във вашата практика. Ще ви дадем възможност да бъдете креативни в боравенето с картите в областта, в която се развивате. Тренингът е подходящ за специалисти от помощните професии – психолози, социални работници, лекари, арт-терапевти, коучове, преподаватели и др., които са преминали базов курс за работа с картите ОH, OH Практика и използват картите в професионален контекст. Виж програмата на Базов тренинг с OH Cards и OH Практика тук: Базов тренинг с OH CARDS - Бургас Практика с OH CARDS - Бургас Условия за записване * Участие в тренинга OH Супервизия: 120 лв. * При записване на ТРИТЕ НИВА (Базов, Практика и Супервизия): 290 лв. вместо цена от 340 лв. * Вече завършилите Базов тре…

Екипът на „Институт ОХ карти – България“ с домакинството и партньорството на Училище Френе́ ви кани да участвате в OH Супервизия, част от тристепенно сертифицирано обучение.

В ОH Супервизия ви каним да споделите своя опит, казусите и темите, които възникват във вашата професионална практика чрез един подкрепящ и развиващ процес в защитена среда.

Ще потърсим отговори на възникналите въпроси чрез индивидуални и групови техники за разглеждане на случаи.

Ще дадем пространство да развиете професионалната си рефлексия на когнитивно и емоционално ниво.

Ще дадем възможност за обсъждане на професионалната етика и етичния кодекс на OH, както и границите и отговорностите на професионалната роля на терапевта.

Ще задълбочим възможните теми и техники, които можете да използвате във вашата практика.

Ще ви дадем възможност да бъдете креативни в боравенето с картите в областта, в която се развивате.

Тренингът е подходящ за специалисти от помощните професии – психолози, социални работници, лекари, арт-терапевти, коучове, преподаватели и др., които са преминали базов курс за работа с картите ОH, OH Практика и използват картите в професионален контекст.

Виж програмата на Базов тренинг с OH Cards и OH Практика тук:

Базов тренинг с OH CARDS - Бургас

Практика с OH CARDS - Бургас

Условия за записване
* Участие в тренинга OH Супервизия: 120 лв.
* При записване на ТРИТЕ НИВА (Базов, Практика и Супервизия): 290 лв. вместо цена от 340 лв.
* Вече завършилите Базов тренинг участници могат да се запишат на Практика+Супервизия на цена от 220 лв.

Участниците в семинара ще могат да закупят карти на преференциални цени!

За записване:
Институт ОХ карти:
e-mail: info@oh-cardsbg.com
телефон: 0886517792 или 0878468181

Училище Френе:
e-mail: office@frene.bg
телефон: 0888122243

Номер на сметка:
Банка: Първа Инвестиционна Банка
Титуляр: Институт ОХ КАРТИ - България
IBAN: BG51FINV91501017125979
SWIFT: FINVBGSF
основание за плащане: участие в … - изписвате името/ имената на тренинга, за който се записвате
(За други възможности за плащане и фактура – свържете се с нас)

Водещи: Eкип от официално сертифицирани обучители за работа с ОХ Карти в България.

За допълнителна информация се свържете с нас на:
e-mail: info@oh-cardsbg.com
телефон: 0878468181
Web: https://www.oh-cardsbg.com/

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

Обученията, включени в програмата ни, са вдъхновени от водещи образователни практики и са базирани на реалния опит на децата, работата в екип и усъвършенстване на уменията на прин…