СЪБИТИЕ

Юни

12

От 19:30
До 21:30

Роботска работилница с Robopartans

>ТВОРЧЕСКИ РАБОТИЛНИЦИ ЗА РОДИТЕЛИ И ДЕЦА

Вход: СВОБОДЕН

Каним деца (от 7г до 14г) и техните родители на забавна и образователна работилница, в която ще конструирате и тествате своите роботи. Роботиката е сред най-подходящите начини да : > запознаем децата си стехнически науки като физика, математика, информационни технологии и технически науки. > се забавляват докато учат > трупат познания в различните научни области > конструират, програмират, разглобяват роботи > Вход: СВОБОДЕН Местата за работилницата са ограничени. Предварително записване на https://www.fllcasts.com/groups/839 Повече информация на телефон 0888 122 243 Училище "Френе" и "Robopartans" стартират едномесечен курс за деца. Повече информация тук -> https://www.facebook.com/events/808638712871108/ > За Училище по роботика “Robopartans”: Училище по роботика “Robopartans” има за цел да събуди и затвърди интереса на учениците към физиката, информационните и комуникационни технологии, математиката и като цяло техническите науки. Наша мисия е подобряване на обучението в тези области. В школата даваме възможност на учениците да мислят, грешат, създават и да бъдат оригинални. Преподавателите организират демонстрации, работни срещи, курсове и занятия по роботика с ученици от всички училища. С помощта на реални роботи предоставяме един по-практичен поглед към науката. > ТВОРЧЕСКИ РАБОТИЛНИЦИ ЗА РОДИТЕЛИ И ДЕЦА са ежемесечни практически семинари, които въвличат родители и деца в общ творчески процес. Всяко от предвидените събития е на различна тема,…

Каним деца (от 7г до 14г) и техните родители на забавна и образователна работилница, в която ще конструирате и тествате своите роботи.

Роботиката е сред най-подходящите начини да :
> запознаем децата си стехнически науки като физика, математика, информационни технологии и технически науки.
> се забавляват докато учат
> трупат познания в различните научни области
> конструират, програмират, разглобяват роботи

> Вход: СВОБОДЕН
Местата за работилницата са ограничени.
Предварително записване на https://www.fllcasts.com/groups/839
Повече информация на телефон 0888 122 243

Училище "Френе" и "Robopartans" стартират едномесечен курс за деца. Повече информация тук -> https://www.facebook.com/events/808638712871108/

> За Училище по роботика “Robopartans”:

Училище по роботика “Robopartans” има за цел да събуди и затвърди интереса на учениците към физиката, информационните и комуникационни технологии, математиката и като цяло техническите науки. Наша мисия е подобряване на обучението в тези области. В школата даваме възможност на учениците да мислят, грешат, създават и да бъдат оригинални.
Преподавателите организират демонстрации, работни срещи, курсове и занятия по роботика с ученици от всички училища. С помощта на реални роботи предоставяме един по-практичен поглед към науката.

> ТВОРЧЕСКИ РАБОТИЛНИЦИ ЗА РОДИТЕЛИ И ДЕЦА
са ежемесечни практически семинари, които въвличат родители и деца в общ творчески процес. Всяко от предвидените събития е на различна тема, която подобрява и обогатява семейната комуникация и емоционална връзка.
Семинарите са част от Мрежата на сетивата Boulevart.bg .

> Семинарът има за цел както да ви информира, така и да ви въведе в едно изключително полезно и вълнуващо практическо занимание, съвместно с вашите деца.

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

Обученията, включени в програмата ни, са вдъхновени от водещи образователни практики и са базирани на реалния опит на децата, работата в екип и усъвършенстване на уменията на прин…