СЪБИТИЕ

Яну

10

Яну

21

От 15:00
До 20:00

Изложба живопис

ПЕТЪК, 7 ЯНУАРИ 2022 Г. ОТ 13:00 Ч. ДО 18:00 Ч.

Изложба живопис

Ивелина Иванова

Ивелина Иванова е родена през 1981 в град Шумен.

Завършва ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий“ Велико Търново, специалност „Графика“ през 2003 г. Магистърска степен в ШУ “Епископ Константин Преславски“ през 2015 специалност „Графика и графични комуникации“.

Намира най-добра реализация на идеите си в живописните класически техники маслени бои и акварел. Черпи вдъхновение и интерес от всичко, което стои на границата между материалното и духовното, в състоянията на природата, родния край и корени си. Истинското предизвикателство за нея са проявлението на човешкия дух, идея и Божията искрица в материала и формата. Красотата и светлината във всичките им разновидности.Носител е на награда на „Тракийски конник“ на Есенен салон, Стара Загора, Награда на СБХ за Живопис в НИ „Лудогорие“, Разград, Награда на община Шумен за постижения в изобразителното изкуство. Реализира самостоятелни изложби и участва в национални и международни изложби и пленери. Преподава изобразително изкуство в СУ „Йоан Екзарх Български“ и е хоноруван асистент по рисуване в ШУ „Епископ Константин Преславски“. Член на Дружеството на Шуменските художници.

Постер

Къде?

Обект

img

Галерия “Неси ” има амбицията да представя съвременното българско изкуство в неговото разнообразие без да се ограничава от техники, жанрове и поколения. Това се осъществява без ко…