Описание

Галерия “Неси ” има амбицията да представя съвременното българско изкуство в неговото разнообразие без да се ограничава от техники, жанрове и поколения. Това се осъществява без компромис с художествената стойност. Само подбрани с вкус произведения създават богатата палитра на галерията. Мисията ни е да представим на регионалния пазар произведения с качество на достъпни цени. Една от задачите на галерията е спомагане развиването на култура на ценителство и колекциониране на изящното изкуство в България и региона. Галерията разполага със специална зала, където клиентите могат да усетят връзката с картината, да нагласят осветлението съобразно своите предпочитания или да разгледат оригинални каталози с всички произведения на авторите, представени в галерията, както и широк спектър от цялостна организация на събития - от технически, логистични и ПР услуги, като необходима основа за успешното провеждане, до превръщането на едно събитие в изкуство. От Галерия Неси за БУЛЕВАРТ: Идеята за БУЛЕВАРТ е много оригинална и различна. Ще провокира и стимулира интереса на гостите на Бургас и на бургазлии за събития, свързани с изкуство, култура и забавления. От наша гледна точка проектът БУЛЕВАРТ е помощ за развитието на централната градска част и обединение на бургазлии за по-добър, по-чист и по-красив Бургас. Участваме в проекта, защото като Галерия „Неси” искаме да представяме изкуството в неговото разнообразие, без ограничения в техники, жанрове и поколения на по-голяма публи…

Галерия “Неси ” има амбицията да представя съвременното българско изкуство в неговото разнообразие без да се ограничава от техники, жанрове и поколения. Това се осъществява без компромис с художествената стойност. Само подбрани с вкус произведения създават богатата палитра на галерията.

Мисията ни е да представим на регионалния пазар произведения с качество на достъпни цени. Една от задачите на галерията е спомагане развиването на култура на ценителство и колекциониране на изящното изкуство в България и региона.

Галерията разполага със специална зала, където клиентите могат да усетят връзката с картината, да нагласят осветлението съобразно своите предпочитания или да разгледат оригинални каталози с всички произведения на авторите, представени в галерията, както и широк спектър от цялостна организация на събития - от технически, логистични и ПР услуги, като необходима основа за успешното провеждане, до превръщането на едно събитие в изкуство.

От Галерия Неси за БУЛЕВАРТ:

Идеята за БУЛЕВАРТ е много оригинална и различна. Ще провокира и стимулира интереса на гостите на Бургас и на бургазлии за събития, свързани с изкуство, култура и забавления. От наша гледна точка проектът БУЛЕВАРТ е помощ за развитието на централната градска част и обединение на бургазлии за по-добър, по-чист и по-красив Бургас. Участваме в проекта, защото като Галерия „Неси” искаме да представяме изкуството в неговото разнообразие, без ограничения в техники, жанрове и поколения на по-голяма публика. Понеже мисията ни е да представим на регионалния пазар произведения с качество на достъпни цени, очакваме БУЛЕВАРТ да помогне за популяризирането на нашата мисия в Бургас, региона и България. Очакваме заедно да привлечем различни публики и да накараме хората да усетят връзката между проекта и произведението, както и процеса на превръщането на едно събитие в изкуство.  

Прочети още
Категория:

Галерия

Работно време:

10:00 – 18:30

Адрес:

Хан Крум 3 Бургас, България

Видео

Карта

Събития
Минали