СЪБИТИЕ

Авг

31

Сеп

22

От 20:00
До 00:00

Изложба: Проектно-базирано обучение - Френе

За втора поредна година откриваме "Изложба: Проектно-базирано обучение" плод на тримесечна проектна дейност в Лятна академия Френе 2020.

С много гордост и удовлетворение децата от Лятна академия "Френе" ще представят на широката публика своите проектни дейности, плод на тримесечна творческо-образователна дейност.

Заповядайте на откриването на 31.08 (понеделник) от 17:00ч в Младежки културен център, за да приключенстваме с всичките си сетива сред стихии, елементи и изкуства.

Проектно-базирано обучение в действие! Три месеца изследване, групова работа, учене чрез преживяване, песни, танци, игри, нови места, нови дълбочини в умението да творим и надграждаме знанията си, докато се забавляваме.

Каним Ви да се срещнете с различните проекти - резултат от целия този процес, да зададете своите въпроси и да погледнете на ученето по един различен начин.

Събитието се осъществава в партньорство с Община Бургас и Младежки културен център.
Изложбата можете да посетите до 21.09.
Вход: свободен

Постер

Къде?

Обект

img

Обученията, включени в програмата ни, са вдъхновени от водещи образователни практики и са базирани на реалния опит на децата, работата в екип и усъвършенстване на уменията на прин…