СЪБИТИЕ

Окт

31

От 19:00

Зона 51 Въпроса - извънредно QUIZ издание с мистерии

Обичаш ли мистерии? Искаш ли в рамките на няколко часа да се потопиш в някои от най-необичайните истории, които все още не могат да бъдат обяснени от съвременната наука. Ела на извънредното издание на най-забавното състезание "Зона 51 Въпроса", което ще се състои на Хелоуин, само в HashtagSTUDIO.
------------------------------------------------------
 31 Октомрви, 19:30ч., HashtagSTUDIO

 ЦЕНА НА БИЛЕТА: 5лв.

 РЕЗЕРВИРАЙ МЕСТА: m.me/HashtagSTUDIOBurgas или 0876 475 990
------------------------------------------------------
***Правила за участие в Quiz игрите***

1. Всеки Quiz има начален час 19:30ч. Необходимо е преди това да Ви настаним и обслужим, затова заповядайте 30 минути преди началото.
2. Всяка резервация пазим до 19:00ч., а платените резервации до 19:30ч. Неявилите се отбори губят своята резервация, а на тяхно място ще настаняваме чакащите в салона, ако има такива.
3. Игрите имат вход от 5лв. за всеки член на отбора.
4. Минималният брой участници в един отбор е 2 души, а максималният - 6 души.
5. Резервациите ще бъдат разпределяни според броя играчи в отбора, конкретни маси ще бъдат резервивани само при предварително закупени билети за участие (билети ще можете да закупите на място в HashtagSTUDIO).
6. При явяване на по-малко хора от резервираните места, ще таксуваме отбора за броя резервирани, а не за броя явили се места.
7. Всеки отбор получава обратно оценяване, което не се оповестява на самите отбори. Отборният рейтинг е на база тяхното спортсменство, оплаквания за държание, учтивост и колегиалност от всички участващи в събитието. При системно натрупване на негативни точки отбора ще бъде дисквалифициран и резервации няма да бъдат приемни от организаторите както за отбора, така и за неговите отделни членове.

HashtagSTUDIO запазва правото си да променя правилата без допълнително предупреждение с цел да осигури по приятно прекарване на всички участници!

Благодарим Ви за Вашето внимание! За това, че избирате HashtagSTUDIO! 

НЕДЕЛЯ, 31 ОКТОМВРИ 2021 Г. ОТ 19:30 Ч. ДО 22:00 Ч.

Зона 51 Въпроса - извънредно QUIZ издание с мистерии

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …

ПОДОБНИ