СЪБИТИЕ

Авг

2

От 01:00
До 03:00

Замунда Банана Бенд на живо в HashtagPAVILION

Хората, които формираха хумора на цяло едно поколение с музиката и скечовете си през 90-те години се завръщат специално за всички вас. ------------------------------------------------------ 🗓 1 Август, 22:00ч., HashtagPAVILION 🎟 Цена на билета: 12лв. ✅ Резервирайте своите места тук: http://m.me/HashtagPAVILION ----------------------------------------------------- На 1-ви Август, събота, ще посрещнем цялата делегация на всички Замундски величия и с тяхна помощ ще изследваме състоянието на държавното ни устройство 30 години след прехода, законодателната ни уредба и какво тя може да научи от обичаите на Замунда. Всичко това докато заедно пеем безсмъртни Замундски хитове, разбира се. За тези от вас, които не познават Замунда, тя бе популяризирана в България от чуждестранните студенти от тайната бананова (и канибалска) република - Н'Гого (Жоро Пеев) и Кобо Кобо (Радо Бимбалов), които говорят и пеят за живота в тяхната родина на развален български. Музиката е базирана на инструментали от известни рок, латино, карибски и реге хитове от края на 80-те и началото на 90-те години. Текстовете са изцяло авторски и третират по хумористичен начин актуални икономически, политически и битови проблеми от началото на прехода. Елате да се забавляваме заедно и да дадем едно силно начало на месец август. ℹ️ ВАЖНО: Резервациите без предварително заплатени билети се пазят до 20:00 часа, а тези, които са заплатили своите билети авансово - до 20:30. Билети можете да закупите от Has…

Хората, които формираха хумора на цяло едно поколение с музиката и скечовете си през 90-те години се завръщат специално за всички вас.
------------------------------------------------------
🗓 1 Август, 22:00ч., HashtagPAVILION

🎟 Цена на билета: 12лв.

✅ Резервирайте своите места тук: http://m.me/HashtagPAVILION
-----------------------------------------------------
На 1-ви Август, събота, ще посрещнем цялата делегация на всички Замундски величия и с тяхна помощ ще изследваме състоянието на държавното ни устройство 30 години след прехода, законодателната ни уредба и какво тя може да научи от обичаите на Замунда. Всичко това докато заедно пеем безсмъртни Замундски хитове, разбира се.

За тези от вас, които не познават Замунда, тя бе популяризирана в България от чуждестранните студенти от тайната бананова (и канибалска) република - Н'Гого (Жоро Пеев) и Кобо Кобо (Радо Бимбалов), които говорят и пеят за живота в тяхната родина на развален български. Музиката е базирана на инструментали от известни рок, латино, карибски и реге хитове от края на 80-те и началото на 90-те години. Текстовете са изцяло авторски и третират по хумористичен начин актуални икономически, политически и битови проблеми от началото на прехода.

Елате да се забавляваме заедно и да дадем едно силно начало на месец август.

ℹ️ ВАЖНО: Резервациите без предварително заплатени билети се пазят до 20:00 часа, а тези, които са заплатили своите билети авансово - до 20:30. Билети можете да закупите от HashtagPAVILION (до моста) или HashtagSTUDIO (ж.к. "Лазур", ул. Абоба 1) по всяко време.

Очакваме Ви! Можете да ни пишете тук http://m.me/HashtagPAVILION за всички въпроси, които Ви вълнуват!

Благодарим Ви за Вашето внимание и за това, че избирате HashtagPAVILION! ♥ ВИЕ сте тези, които правите това място тъй истински специално!

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

The Maze/Лабиринт  Разположен в сърцето на града, „Лабиринт“ предлага домашен уют и спокойствие. Място, където можете да си отпочинете или да вземете глътка свеж на фона на прекр…