СЪБИТИЕ

Сеп

30

От 19:30

"Вкусът на живота" за първи път в Бургас

ПЕТЪК, 30 СЕПТЕМВРИ 2022 Г. ОТ 19:30 Ч. "Вкусът на живота" за първи път в Бургас   На 30 септември театралната комедийна постановка, от която ще се смеете с глас - „Вкусът на живота“ гостува в Бургас в бар Таргет, начало 19:30 Една постановка, с която се пише история в театъра. Наталия Цекова е в главната роля и в центъра на едно комедийно представление с много смешни истории и едни други традиции. Билети: https://bit.ly/38zrIBc Грабо : http://bit.ly/39D76bd И на касите на часовника и на операта Автори на театрална постановка са Здрава Каменова и Светльо Томов, музиката е на Павел Терзийски, а за сценографията и костюмите – се грижи актрисата Стефания Колева. Във „Вкусът на живота“ има и много музика, любов към храната, страст и смях. Историята проследява преживяванията и емоциите на един главен готвач в реномиран ресторант в България, който уж е от Куба, но всъщност е… местен и трябва да скрие произхода си на всяка цена. В главната роля влиза цветната и изключително атрактивна на сцена Наталия Цекова. Тя е и първата ромка, завършила НАТФИЗ, има две дипломи, няколко моноспектакли и много социални проекта. Снима се активно в кино и телевизионни продукции, сред тях – тв сериала „Откраднат живот“, филма „Големият френски обир“ и късометражната продукция „Майка“. Тандемът Здрава Каменова и Наталия Цекова има история – двете работят мотивирано и вдъхновено по двуезичния моноспектакъл „Цигански колела“ и „Назови ме с моето име“ за Възродителния процес. …

ПЕТЪК, 30 СЕПТЕМВРИ 2022 Г. ОТ 19:30 Ч.

"Вкусът на живота" за първи път в Бургас

 

На 30 септември театралната комедийна постановка, от която ще се смеете с глас - „Вкусът на живота“ гостува в Бургас в бар Таргет, начало 19:30
Една постановка, с която се пише история в театъра.

Наталия Цекова е в главната роля и в центъра на едно комедийно представление с много смешни истории и едни други традиции.
Билети: https://bit.ly/38zrIBc
Грабо : http://bit.ly/39D76bd

И на касите на часовника и на операта

Автори на театрална постановка са Здрава Каменова и Светльо Томов, музиката е на Павел Терзийски, а за сценографията и костюмите – се грижи актрисата Стефания Колева. Във „Вкусът на живота“ има и много музика, любов към храната, страст и смях.

Историята проследява преживяванията и емоциите на един главен готвач в реномиран ресторант в България, който уж е от Куба, но всъщност е… местен и трябва да скрие произхода си на всяка цена. В главната роля влиза цветната и изключително атрактивна на сцена Наталия Цекова.
Тя е и първата ромка, завършила НАТФИЗ, има две дипломи, няколко моноспектакли и много социални проекта. Снима се активно в кино и телевизионни продукции, сред тях – тв сериала „Откраднат живот“, филма „Големият френски обир“ и късометражната продукция „Майка“.

Тандемът Здрава Каменова и Наталия Цекова има история – двете работят мотивирано и вдъхновено по двуезичния моноспектакъл „Цигански колела“ и „Назови ме с моето име“ за Възродителния процес. И Здрава, и Наталия – обичат живота и …храната!

Театралната постановка се реализира с подкрепата на Национален фонд "Култура".
Продуцент:
Център АЛОС: www.alos.bg

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

За нас Булеварт е иновативен проект, който ще предостави на жителите на Бургас нова възможност да открият и да научат за места в града, които си заслужават да бъдат посетени. Личн…

ПОДОБНИ