СЪБИТИЕ

Дек

11

Дек

12

От 22:00
До 01:00

Вицария в Бургас - Вицове OPEN MIC

🍕 ВИЦАРИЯ 🤣 | Вицове на парче от кухнята на haha.bg | Open Mic 🎤 Запиши се за участие на: admin@haha.bg или изпращайки съобщение на страницата на haha.bg. Резервирай места на https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas?ref=w7593799 или на тел. 0883 376 370 👌 Бургас, РАЗКАЗВАТЕ ЛИ ВИЦОВЕ или просто обичате хумора? Ако отговорът ви е "ДА" на поне един от двата въпроса, тогава заповядайте да ви нахраним с приятни емоции! ВИЦАРИЯ е комедийно събитие за вицове и смешни истории тип Open Mic и идва отново в Бургас в бар HashtagSTUDIO! Всеки може да участва или да не участва! Ако знаеш вицове или си добър разказвач на смешни истории, сцената е твоя. Ако ли не - просто гледай, кефи се и аплодирай, който сметнеш, че заслужава! 🎤 Всеки участник ще получи сцената за себе си, а най-аплодираният разказвач ще спечели безплатен вход за двама за събитие по избор в бар HashtagSTUDIO. А как ще измерим кой е най-аплодираният разказвач? Това ще стане посредством специална инсталация на екран пред публиката и прецизно точкуване - да няма тън-мън! 📊 Ще станете свидетели на динамична класация с резултатите на участниците и всеки ще получи шанс да излезе отново, за да подобри резултата си и да се изкачи до първа позиция - нещо като олимпийските игри, ама в ма-а-а-лко по-умален вариант. 🤣 ВИЦАРИЯ е комедийното събитие за вицове и смешни истории, създадено от haha.bg - социалната мрежа за вицове и смешни истории. Водещ на събитието е създателят на www.haha.bg - Дамян Диамандиев, който има над 30 комеди…

🍕 ВИЦАРИЯ 🤣 | Вицове на парче от кухнята на haha.bg | Open Mic 🎤

Запиши се за участие на: admin@haha.bg или изпращайки съобщение на страницата на haha.bg.
Резервирай места на https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas?ref=w7593799 или на тел. 0883 376 370

👌 Бургас, РАЗКАЗВАТЕ ЛИ ВИЦОВЕ или просто обичате хумора? Ако отговорът ви е "ДА" на поне един от двата въпроса, тогава заповядайте да ви нахраним с приятни емоции! ВИЦАРИЯ е комедийно събитие за вицове и смешни истории тип Open Mic и идва отново в Бургас в бар HashtagSTUDIO! Всеки може да участва или да не участва! Ако знаеш вицове или си добър разказвач на смешни истории, сцената е твоя. Ако ли не - просто гледай, кефи се и аплодирай, който сметнеш, че заслужава!
🎤 Всеки участник ще получи сцената за себе си, а най-аплодираният разказвач ще спечели безплатен вход за двама за събитие по избор в бар HashtagSTUDIO. А как ще измерим кой е най-аплодираният разказвач? Това ще стане посредством специална инсталация на екран пред публиката и прецизно точкуване - да няма тън-мън!
📊 Ще станете свидетели на динамична класация с резултатите на участниците и всеки ще получи шанс да излезе отново, за да подобри резултата си и да се изкачи до първа позиция - нещо като олимпийските игри, ама в ма-а-а-лко по-умален вариант.
🤣 ВИЦАРИЯ е комедийното събитие за вицове и смешни истории, създадено от haha.bg - социалната мрежа за вицове и смешни истории. Водещ на събитието е създателят на www.haha.bg - Дамян Диамандиев, който има над 30 комедийни събития зад гърба си и е горд носител на наградата на публиката на габровския "Благолаж" за наддумване с хумор.

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …

ПОДОБНИ