СЪБИТИЕ

Дек

27

Дек

28

От 21:00
До 00:00

В 7.00 на Дупки

В 7 на Дупки“ е неформална среща на приятели - с музика, вино и бира. Тя ще се проведе на 27 декември, петък, от 19.00 до към 22.00 часа на познатото място – „Дупките“ на главната улица „Александровска“. Събитието е подкрепено и от проекта „БулевАРТ – Мрежа на сетивата“.
На Стефановден сигурно ще е студено, но това не ни пречеше преди 20 години, нали? Времето е подходящо за първа среща, защото по Коледа много от вас, които са се разпръснали из цяла България и по света, ще направят всичко възможно да се приберат у дома. Чакаме ви!
Много хора тук пожелаха да има такава среща,и обещах,че ще има....
Елате да проверим дали ще се познаем. Елате, за да си говорим, спомним, за да се посмеем и даже да поплачем за онези, които решиха да не остаряват и завинаги да останат част от онова време.
В посоченото време, от 19 до 22 часа, на „Дупките“ ще има диджей ,
зареден с яки тракове,за да е освежена срещата с готина музика.
На място ще можете да си закупите вино или биричка за настроение. Ще има осигурени и 20 коктейлни маси, освен класическите Дупки, за да има повече място за всички. Очаква се знакови бургаски заведения да обявят тематични вечери за времето след 22 часа, за да могат отделните компании да се насочат към по-топли места за афтър парти.
Ако тази първа среща премине вълнуващо и без инциденти, Община Бургас поема ангажимент следващото издание да се добави и сцена с жива музика.

Постер

Къде?

Обект

img

“БУЛЕВАРТ - Мрежа на сетивата” провокира предприемачите и хората на изкуството в Бургас да експериментират без ограничения Проектът "БУЛЕВАРТ - Мрежа на сетивата" обединява Общ…