СЪБИТИЕ

Окт

8

От 23:00

Свиква се - Stand-Up Comedy Special с Димитър Иванов - Капитана

Предпремиерата на най-новото скандално стендъп шоу на Димитър Иванов - Капитана, което ще разтърси цялата страна, гостува ексклузивно в HashtagSTUDIO преди да поеме по залите. Първият български вентролог ще ни разплаче от смях и ще ни накара да се замислим за моралните устои, които крепят модерния свят.
------------------------------------------------------
 8 Октомври, 20:00ч., HashtagSTUDIO

- Gold Ticket - 12лв.
- Silver Ticket (без видимост) - 8лв.

 РЕЗЕРВИРАЙ МЕСТА: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas или 0876 475 990
------------------------------------------------------
Елате, за да разберете на кого може да вярваме, на кого не трябва да вярваме, как да намерим своя духовен водач и с какво да предизвикаме щастието в своя живот. Тези и още много екзистенциални въпроси ще намерят своя отговор в новия стендъп спешъл на един от най-забавните хора в страната.

 ВАЖНО: Резервациите без предварително заплатени билети се пазят до 19:30 часа, а тези, които са заплатили своите билети авансово - до 20:00. За повече информация можете да се свържете с нас на горния линк.

Очакваме ви! Можете да ни пишете m.me/HashtagSTUDIOBurgas за всички въпроси, които ви вълнуват 

Благодарим ви за вашето внимание и за това, че избирате HashtagSTUDIO!  ВИЕ сте тези, които правите това място тъй истински специално! 

Вижте по-малко

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …

ПОДОБНИ