СЪБИТИЕ

Окт

7

От 21:00

Stand-up Comedy Show със Саиф–Ур Рехман * 07.10.2022 * HashtagSTUDIO Бургас

Stand-up Comedy Show със Саиф–Ур Рехман * 07.10.2022 * HashtagSTUDIO Бургас   Едно шоу без аналог  Сензацията в България търси талант, пакистанецът с трудно за произнасяне име, добро сърце и невероятни истории, идва да ви попилее от смях... на български. Добре прочетохте! След като успя да разтанцува проф. Кантарджиев и да разсмее всички пред малкия екран, той идва на сцената на HashtagSTUDIO със своето дебютно за Бургас шоу. Представяме ви Саиф–Ур Рехман! ------------------------------------------------------  7 октомври, 21:00ч., HashtagSTUDIO - Gold Ticket - 15 лв. - Silver Ticket (ограничена видимост) - 12 лв.  РЕЗЕРВИРАЙ МЕСТА: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas или 0876 475 990 ------------------------------------------------------ Саиф–Ур Рехман живее по малко в България и Англия. Той е стендъп комедиант, треньор по крикет за деца с увреждания в Манчестър и радиоводещ. Животът му е едно непрестанно приключение, което започва от Пакистан, минава през България и за момента стига до Острова. Елате да видите на живо уникалната енергия на Саиф и да чуете какво има да ви разкаже за културните различия по света един пакистанец женен за българка. * Местата са ограничени.  ВАЖНО: Резервациите без предварително заплатени билети се пазят до 20:30 часа, а тези, които са заплатили своите билети авансово - до 21:00. За повече информация можете да се свържете с нас на горния линк. Очакваме ви! Можете да ни пишете m.me/HashtagSTUDIOBurgas за всички въпро…

Stand-up Comedy Show със Саиф–Ур Рехман * 07.10.2022 * HashtagSTUDIO Бургас

 

Едно шоу без аналог  Сензацията в България търси талант, пакистанецът с трудно за произнасяне име, добро сърце и невероятни истории, идва да ви попилее от смях... на български. Добре прочетохте!

След като успя да разтанцува проф. Кантарджиев и да разсмее всички пред малкия екран, той идва на сцената на HashtagSTUDIO със своето дебютно за Бургас шоу. Представяме ви Саиф–Ур Рехман!
------------------------------------------------------
 7 октомври, 21:00ч., HashtagSTUDIO

- Gold Ticket - 15 лв.
- Silver Ticket (ограничена видимост) - 12 лв.

 РЕЗЕРВИРАЙ МЕСТА: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas или 0876 475 990
------------------------------------------------------
Саиф–Ур Рехман живее по малко в България и Англия. Той е стендъп комедиант, треньор по крикет за деца с увреждания в Манчестър и радиоводещ. Животът му е едно непрестанно приключение, което започва от Пакистан, минава през България и за момента стига до Острова.

Елате да видите на живо уникалната енергия на Саиф и да чуете какво има да ви разкаже за културните различия по света един пакистанец женен за българка.

* Местата са ограничени.

 ВАЖНО: Резервациите без предварително заплатени билети се пазят до 20:30 часа, а тези, които са заплатили своите билети авансово - до 21:00. За повече информация можете да се свържете с нас на горния линк.

Очакваме ви! Можете да ни пишете m.me/HashtagSTUDIOBurgas за всички въпроси, които ви вълнуват 

Благодарим ви за вашето внимание и за това, че избирате HashtagSTUDIO!  ВИЕ сте тези, които правите това място тъй истински специално! 

Вижте по-малко

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …

ПОДОБНИ