СЪБИТИЕ

Ное

10

От 22:00

Stand-up Comedy OPEN MIC в HashtagSTUDIO Бургас

  Stand-up Comedy OPEN MIC в HashtagSTUDIO Бургас   Имаш ли забавни истории? Ела и ги сподели на отворения микрофон в HashtagSTUDIO и можеш да спечелиш награда. Поредното издание на Stand-up Comedy Open Mic БУРГАС наближава, а негов водещ ще бъде повелителят на неживата материя Димитър Иванов - Капитана. Победителят пък ще спечели 2 билета за шоуто му, част от националното турне "Образцов дом - реновиран", което ще се състои на 11 ноември в НХК. ------------------------------------------------------  10 Ноември, 20:00ч., HashtagSTUDIO  Вход: СВОБОДЕН (местата са ограничени)  За записване и резервации: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas или 0876 475 990 ------------------------------------------------------ Е, как ти се струва? Чувстваш ли се достатъчно смел да излезеш на сцена и да забавляваш публиката с твоите авторски шеги? Подготви материал до 10 мин и го представи по максимално забавен начин. Доведи и най-шумните си приятели за подкрепа - победителят ще бъде обявен с аплодисменти. Ако се справиш истински добре, може да получиш и специално предложение за развитие в сферата на стендъп комедията. * Местата са ограничени, затова не го мисли твърде дълго, а се запиши още сега.  ВАЖНО: Резервациите ще важат до 19:30. След този час ще започнем настаняването на хора без резервации, които искат да станат част от публиката тази вечер. За повече информация можете да се свържете с нас на горния линк. Очакваме ви! Можете да ни пишете m.me/HashtagSTUDIOBurgas…

 

Stand-up Comedy OPEN MIC в HashtagSTUDIO Бургас

 

Имаш ли забавни истории? Ела и ги сподели на отворения микрофон в HashtagSTUDIO и можеш да спечелиш награда. Поредното издание на Stand-up Comedy Open Mic БУРГАС наближава, а негов водещ ще бъде повелителят на неживата материя Димитър Иванов - Капитана. Победителят пък ще спечели 2 билета за шоуто му, част от националното турне "Образцов дом - реновиран", което ще се състои на 11 ноември в НХК.
------------------------------------------------------
 10 Ноември, 20:00ч., HashtagSTUDIO

 Вход: СВОБОДЕН (местата са ограничени)

 За записване и резервации: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas или 0876 475 990
------------------------------------------------------
Е, как ти се струва? Чувстваш ли се достатъчно смел да излезеш на сцена и да забавляваш публиката с твоите авторски шеги? Подготви материал до 10 мин и го представи по максимално забавен начин. Доведи и най-шумните си приятели за подкрепа - победителят ще бъде обявен с аплодисменти. Ако се справиш истински добре, може да получиш и специално предложение за развитие в сферата на стендъп комедията.

* Местата са ограничени, затова не го мисли твърде дълго, а се запиши още сега.

 ВАЖНО: Резервациите ще важат до 19:30. След този час ще започнем настаняването на хора без резервации, които искат да станат част от публиката тази вечер. За повече информация можете да се свържете с нас на горния линк.

Очакваме ви! Можете да ни пишете m.me/HashtagSTUDIOBurgas за всички въпроси, които ви вълнуват 

Благодарим ви за вашето внимание и за това, че избирате HashtagSTUDIO! 

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …

ПОДОБНИ