СЪБИТИЕ

Окт

7

От 23:00

Stand-up Comedy OPEN MIC в HashtagSTUDIO

7 Октомври, 20:00ч., #HashtagSTUDIO Отвореният микрофон се завръща в Бургас, а негов водещ ще бъде повелителят на неживата материя и подгласник на най-авторитетната награда за стендъп комедия у нас "Златен Микрофон" - Димитър Иванов - Капитана. Търсим онези хора, които винаги са били сърцето и душата на компанията, хора с изразително чувство за хумор, непрофесионални комедианти, които искат да се пробват пред публика, бъдещи звезди на българската стендъп сцена, които предстои да изгреят. ------------------------------------------------------ 7 Октомври, 20:00ч., HashtagSTUDIO Вход: СВОБОДЕН (местата са ограничени) За записване и резервации: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas или 0876 475 990 ------------------------------------------------------ Отворените микрофони са неизменна и изключително важна част от стендъп комеди културата. Именно там са се родили някои от най-великите комедианти за всички времена. Това е времето и мястото, където да предизвикаш себе си и да се докоснеш до усещането да разсмиваш хора с микрофон в ръка. За да се запишеш за участие, подтови авторски 5-10-минутен сет с твои лични истории, разкажи ги по максимално забавен начин, дай воля на своето въображение и артистичност и можеш да спечелиш двоен билет за най-новото шоу на Димитър Иванов - Капитана "Свиква се", което ще се състои на същата сцена само ден по-късно. Ако твоето представяне бъде подобаващо оценено, може да получиш и предложение за развитие в тази сфера LIFEHACK: …

7 Октомври, 20:00ч., #HashtagSTUDIO

Отвореният микрофон се завръща в Бургас, а негов водещ ще бъде повелителят на неживата материя и подгласник на най-авторитетната награда за стендъп комедия у нас "Златен Микрофон" - Димитър Иванов - Капитана. Търсим онези хора, които винаги са били сърцето и душата на компанията, хора с изразително чувство за хумор, непрофесионални комедианти, които искат да се пробват пред публика, бъдещи звезди на българската стендъп сцена, които предстои да изгреят.

------------------------------------------------------

7 Октомври, 20:00ч., HashtagSTUDIO

Вход: СВОБОДЕН (местата са ограничени)

За записване и резервации: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas или 0876 475 990

------------------------------------------------------

Отворените микрофони са неизменна и изключително важна част от стендъп комеди културата. Именно там са се родили някои от най-великите комедианти за всички времена. Това е времето и мястото, където да предизвикаш себе си и да се докоснеш до усещането да разсмиваш хора с микрофон в ръка.

За да се запишеш за участие, подтови авторски 5-10-минутен сет с твои лични истории, разкажи ги по максимално забавен начин, дай воля на своето въображение и артистичност и можеш да спечелиш двоен билет за най-новото шоу на Димитър Иванов - Капитана "Свиква се", което ще се състои на същата сцена само ден по-късно. Ако твоето представяне бъде подобаващо оценено, може да получиш и предложение за развитие в тази сфера

LIFEHACK: Победителят за вечерта ще бъде определен с аплодисменти, затова те съветваме да събереш своите най-шумни приятели.

ВАЖНО: Резервациите ще важат до 19:30. След този час ще започнем настаняването на хора без резервации, които искат да станат част от публиката тази вечер. За повече информация можете да се свържете с нас на горния линк.

Очакваме ви! Можете да ни пишете m.me/HashtagSTUDIOBurgas за всички въпроси, които ви вълнуват

Благодарим ви за вашето внимание и за това, че избирате HashtagSTUDIO! ВИЕ сте тези, които правите това място тъй истински специално!

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …

ПОДОБНИ