СЪБИТИЕ

Апр

28

От 23:00

Stand-up Comedy Open Mic * HashtagSTUDIO Бургас *

ЧЕТВЪРТЪК, 28 АПРИЛ 2022 Г. ОТ 20:00 Ч. Stand-up Comedy Open Mic * HashtagSTUDIO Бургас * 28.04.2022 Stand-up Comedy Open Mic вечерите в HashtagSTUDIO Бургас продължават и през април. Сцената очаква своите нови участници, а форматът остава същия:  ще имате на разположение от 5 до 15 минути,  чрез жребий ще определим реда за излизане,  след последния участник ще поканим отново всички на сцената,  чрез аплодисментите на публиката и преценката на водещия, ще определим победителя и неговите подгласници,  накрая победителят ще почерпи своята компания с бутилка уиски от заведението. Стендъп комедията добива все по-широка популярност, а най-бързия начин за вход в тази индустрия, са отворените микрофони. Това е мястото, където може да изгрее следващата голяма звезда и мястото, където професионалните комедианти, могат да тестват своите нови шеги, преди да станат част от тяхното шоу. Отворените микрофони имат дълги традиции, а зад тях има също толкова дълги списъци с желаещи да вземат участие и да опитат от тази емоция. Запиши се за участие и вземи със себе си приятелите, които ще те подкрепят. Започни да подготвяш своя авторски материал със забавни истории и най-важното бъди естествен, защото само така ще успееш да спечелиш сърцата на публиката.  За записване и резервации: m.me/HashtagSTUDIOBurgas или 0876 475 990 Събитието е безплатно. Можете да резервирате места като зрители, но не забравяйте да го направите час по-скоро и да вдигате МНОГО ШУМ за всички уча…

ЧЕТВЪРТЪК, 28 АПРИЛ 2022 Г. ОТ 20:00 Ч.

Stand-up Comedy Open Mic * HashtagSTUDIO Бургас * 28.04.2022

Stand-up Comedy Open Mic вечерите в HashtagSTUDIO Бургас продължават и през април. Сцената очаква своите нови участници, а форматът остава същия:

 ще имате на разположение от 5 до 15 минути,
 чрез жребий ще определим реда за излизане,
 след последния участник ще поканим отново всички на сцената,
 чрез аплодисментите на публиката и преценката на водещия, ще определим победителя и неговите подгласници,
 накрая победителят ще почерпи своята компания с бутилка уиски от заведението.

Стендъп комедията добива все по-широка популярност, а най-бързия начин за вход в тази индустрия, са отворените микрофони. Това е мястото, където може да изгрее следващата голяма звезда и мястото, където професионалните комедианти, могат да тестват своите нови шеги, преди да станат част от тяхното шоу. Отворените микрофони имат дълги традиции, а зад тях има също толкова дълги списъци с желаещи да вземат участие и да опитат от тази емоция.

Запиши се за участие и вземи със себе си приятелите, които ще те подкрепят. Започни да подготвяш своя авторски материал със забавни истории и най-важното бъди естествен, защото само така ще успееш да спечелиш сърцата на публиката.

 За записване и резервации: m.me/HashtagSTUDIOBurgas или 0876 475 990

Събитието е безплатно. Можете да резервирате места като зрители, но не забравяйте да го направите час по-скоро и да вдигате МНОГО ШУМ за всички участници, които ще се осмелят.

28.04.2022 / 20.00 / HashtagSTUDIO (ул. Абоба 1)

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …

ПОДОБНИ