СЪБИТИЕ

Ное

29

Ное

30

От 23:00
До 00:00

Силата на мисълта - Демонстрации с контрол над съзнанието

Менталистите имат високо развити умствени и интуитивни способности. Хора, които демонстрират свръхестествени умения. 🤯 Обзалагаме се, че всеки е гледал менталист по телевизията и се е съмнявал в способностите му. Сега имате шанс да се убедите на живо в единственото по рода си шоу "Силата на мисълта" изпълнено с магия, мистика и хумор. 🤝 Запознайте се с Диян Костадинов 🎩 Диян Костадинов - Хектор е лауреат от много международни магични фестивали в България, Турция и Сърбия. Печелил е Златен цилиндър за сценични манипулации, както и 1-во място на Балканите за магия отблизо. След над 10 годишно прекъсване той се завръща на сцената с най-новото си ментализъм шоу “Силата на мисълта”, в което демонстрира контрол над съзнанието, четене на мисли и предсказания. Не пропускайте това уникално шоу - 29 Ноември, 21:00ч., HashtagSTUDIO. Билетите за събитието ще бъдат разпространявани по вече познатия принцип - три зони според видимостта към сцената с преференция при предварителна покупка. #SilverTicket - 8лв. / 9лв. #GoldTicket - 10лв. / 12лв. #PremiumTicket - 11лв. / 13лв. (* с изискване за минимален брой хора за приемане на резервация - 5бр.) * Цените са за предварителна продажба/продажба на място. **** Само 60 билета ще бъдат пуснати в предварителна продажба **** Побързайте и запазете своите! Линк за резервации 👉https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas?ref=w7593799 С покупката потвърждавате Вашата резервация. * Потвърдените резервации пазим до 21:00ч., след ко…

Менталистите имат високо развити умствени и интуитивни способности. Хора, които демонстрират свръхестествени умения. 🤯
Обзалагаме се, че всеки е гледал менталист по телевизията и се е съмнявал в способностите му. Сега имате шанс да се убедите на живо в единственото по рода си шоу "Силата на мисълта" изпълнено с магия, мистика и хумор.

🤝 Запознайте се с Диян Костадинов

🎩 Диян Костадинов - Хектор е лауреат от много международни магични фестивали в България, Турция и Сърбия. Печелил е Златен цилиндър за сценични манипулации, както и 1-во място на Балканите за магия отблизо.
След над 10 годишно прекъсване той се завръща на сцената с най-новото си ментализъм шоу “Силата на мисълта”, в което демонстрира контрол над съзнанието, четене на мисли и предсказания.

Не пропускайте това уникално шоу - 29 Ноември, 21:00ч., HashtagSTUDIO.

Билетите за събитието ще бъдат разпространявани по вече познатия принцип - три зони според видимостта към сцената
с преференция при предварителна покупка.

#SilverTicket - 8лв. / 9лв.
#GoldTicket - 10лв. / 12лв.
#PremiumTicket - 11лв. / 13лв. (* с изискване за минимален брой хора за приемане на резервация - 5бр.)

* Цените са за предварителна продажба/продажба на място.

**** Само 60 билета ще бъдат пуснати в предварителна продажба **** Побързайте и запазете своите!

Линк за резервации 👉https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas?ref=w7593799

С покупката потвърждавате Вашата резервация.

* Потвърдените резервации пазим до 21:00ч., след което ще бъдат освободени за продажба на изчакващите в салона.

В деня на събитието ще настаним незаетите места, както и желаещите за правостоящи.

Очакваме Ви! Можете да ни откриете тук, на фейсбук страницата ни HashtagSTUDIO за всички въпроси, които Ви вълнуват, както и директно на лични съобщения: m.me/HashtagBURGAS или като се обадите на телефон 0889 594 626 - Г. Илиев, или на телефон 0883 376 370 - И. Желязков.

Линк за резервации 👉https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas?ref=w7593799

Благодарим Ви, за Вашето внимание! За това, че избирате HashtagSTUDIO! ♥
#ВИЕ сте тези, които правите това място тъй истински специално!

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …