СЪБИТИЕ

Авг

16

От 01:00

Ruth Koléva & The Fingertones Live //HashtagPAVILION

Ruth Koléva & The Fingertones Live @ HashtagPAVILION Рут Колева е едно от големите имена на българската музикална сцена, което едва ли има нужда от представяне. Тя се завръща с един морски и много Salty концерт в Бургас заедно с група The Fingertones, която е съставена от градските джази легенди Филип Александров (Future Shock), Богомил Енчев, Светослав (Козмо) Неделчев и Стоян Джаферов. Елате да чуете музиката от новия неиздаден албум на певицата и чисто нови версии на музиката от предишните 4 албума. ------------------------------------------------------  15 Август, 22:00ч., HashtagPAVILION  Вход: 12лв. предварителна продажба и 15лв. на място  Резеривай на http://m.me/HashtagPAVILION или 0876 475 990 ----------------------------------------------------- Ruth e на сцена повече от 10 години и въпреки множеството отличия зад гърба си, тя не спира да вдига летвата пред себе си все по-високо. Последният ѝ сингъл “Salty” излиза след поредицата от успешни парчета (“Candy Coated”, “On My Way”, “All The Guys”), получили ротация в Европа и Америка и продължава стабилната хит линия на единствената българска изпълнителка с актуално международно признание. Не пропускайте да станете част от участието на невероятната Рут Колева на живо в Бургас на 15 АВГУСТ от 22:00ч.  ВАЖНО: Резервациите НЕ ви гарантират седящо място, а място за вашата компания на маса или бар. Резервациите без предварително заплатени билети се пазят до 21:00 часа, а тези, които са заплатили своите билет…

Ruth Koléva & The Fingertones Live @ HashtagPAVILION

Рут Колева е едно от големите имена на българската музикална сцена, което едва ли има нужда от представяне. Тя се завръща с един морски и много Salty концерт в Бургас заедно с група The Fingertones, която е съставена от градските джази легенди Филип Александров (Future Shock), Богомил Енчев, Светослав (Козмо) Неделчев и Стоян Джаферов. Елате да чуете музиката от новия неиздаден албум на певицата и чисто нови версии на музиката от предишните 4 албума.
------------------------------------------------------
 15 Август, 22:00ч., HashtagPAVILION

 Вход: 12лв. предварителна продажба и 15лв. на място

 Резеривай на http://m.me/HashtagPAVILION или 0876 475 990
-----------------------------------------------------
Ruth e на сцена повече от 10 години и въпреки множеството отличия зад гърба си, тя не спира да вдига летвата пред себе си все по-високо. Последният ѝ сингъл “Salty” излиза след поредицата от успешни парчета (“Candy Coated”, “On My Way”, “All The Guys”), получили ротация в Европа и Америка и продължава стабилната хит линия на единствената българска изпълнителка с актуално международно признание. Не пропускайте да станете част от участието на невероятната Рут Колева на живо в Бургас на 15 АВГУСТ от 22:00ч.

 ВАЖНО: Резервациите НЕ ви гарантират седящо място, а място за вашата компания на маса или бар. Резервациите без предварително заплатени билети се пазят до 21:00 часа, а тези, които са заплатили своите билети авансово - до 21:30. За повече информация можете да се свържете с нас на горния линк.

Очакваме ви! Можете да ни пишете тук http://m.me/HashtagPAVILION за всички въпроси, които ви вълнуват 

Благодарим ви за вашето внимание и за това, че избирате HashtagPAVILION! 

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …

ПОДОБНИ