СЪБИТИЕ

Мар

5

Мар

6

От 21:00
До 01:00

Quiz Вторници в HashtagSTUDIO с Quiz This

Харесват ли Ви телевизионните викторини като "Минута е много" или "Стани богат", където участието е ограничено, а Вие можете да отговорите на почти всички въпроси? А искате ли да участвате в такава викторина, да отговаряте на интересни въпроси и да печелите награди, докато се забавлявате с приятели? ДА?! В такъв случай, имате нужда от две неща: 1. Направете отбор от 2 до 6 човека, като включите хора с различни познания или извикате тези, с които ви е най-добре на по чаша вино или крафт бира. 2. Запазете своите места на Facebook страницата на HashtagSTUDIO През новия сезон заедно с Quiz This решихме да променим част от правилата за участие, с което целим повече отбори да имат шанс да се включат в игрите! ВАЖНО!!! 1. Всеки Quiz има начален час 19:30ч. Необходимо е преди това да Ви настаним и обслужим. 2. Всяка една резервация пазим до 19:00ч, платените резервации парзим до 19:30ч. Неявилите се отбори губят своята резервация, а на тяхно място настаняваме чакащите в салона. 3.Игрите ще имат вход от 3лв за всеки член на отбора. 4. Резервации за бъдещи куизове няма да бъдат приемани. Ще можете да резервирате само за текущия, публикуван на страницата куиз. 5. Отбори над 6 човека се допускат, но получават наказателни точки за всеки член на отбора след 6-тия 6. Резервациите ще бъдат разпределяни според броя играчи в отбора, конкретни маси ще бъдат резервивани само при предварително закупени билети за участие (билети ще можете да закупувате на място в HashtagSTUDIO)…

Харесват ли Ви телевизионните викторини като "Минута е много" или "Стани богат", където участието е ограничено, а Вие можете да отговорите на почти всички въпроси?

А искате ли да участвате в такава викторина, да отговаряте на интересни въпроси и да печелите награди, докато се забавлявате с приятели? ДА?! В такъв случай, имате нужда от две неща:
1. Направете отбор от 2 до 6 човека, като включите хора с различни познания или извикате тези, с които ви е най-добре на по чаша вино или крафт бира.
2. Запазете своите места на Facebook страницата на HashtagSTUDIO


През новия сезон заедно с Quiz This решихме да променим част от правилата за участие, с което целим повече отбори да имат шанс да се включат в игрите!

ВАЖНО!!!
1. Всеки Quiz има начален час 19:30ч. Необходимо е преди това да Ви настаним и обслужим.
2. Всяка една резервация пазим до 19:00ч, платените резервации парзим до 19:30ч. Неявилите се отбори губят своята резервация, а на тяхно място настаняваме чакащите в салона.
3.Игрите ще имат вход от 3лв за всеки член на отбора.
4. Резервации за бъдещи куизове няма да бъдат приемани. Ще можете да резервирате само за текущия, публикуван на страницата куиз.
5. Отбори над 6 човека се допускат, но получават наказателни точки за всеки член на отбора след 6-тия
6. Резервациите ще бъдат разпределяни според броя играчи в отбора, конкретни маси ще бъдат резервивани само при предварително закупени билети за участие (билети ще можете да закупувате на място в HashtagSTUDIO)
7. При явяване на по-малко хора от резервираните места ще таксуваме отбора за броя резервирани а не за броя явили се места.
8. Молим всички отбори в случай на промяна на броя или в случай, че присъствието им е възпрепятствано да освобождават резервациите си, за да можем на тяхно място да настаним други желаещи да участват в Quiz игрите.


Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на фейсбук страницата ниHashtagSTUDIO, както и директно на лични съобщения тук: https://m.me/Hashtag.bg, или като се обадите на телефон 0889 59 46 26 - Г.Илиев, или на телефон 0883 376 370 - И. Желязков 🙂

Благодарим Ви, за Вашето внимание! За това, че избирате HashtagSTUDIO! ♥
#ВИЕ сте тези, които правите това място тъй истински специално!
Вижте по-малко

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …