СЪБИТИЕ

Окт

26

Окт

27

От 21:00
До 00:00

Quiz Понеделници през Октомври в HashtagSTUDIO

Арената за колективни знания, където ти и твоя отбор се противопоставяте срещу конкуренцията и 51 въпроса от обща култура, е отворена за записване през ОКТОМВРИ. Резервирай сега  https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas?ref=w7593799  Какво представлява куиз 51 Въпроса? Това е игра тип викторина, разпределена в 5 кръга с по 10 въпроса + 1 бонус въпрос загадка. Първи, трети и пети кръг са с въпроси от 10 различни области, като в трети кръг въпросите ще бъдат от затворен тип, а в останалите два от отворен. Втори и четвърти кръг са съответно визуален и музикален кръг, където посредством мултимедия ще имате възможността да познавате изображения, откъси от реклами, филми и музика. 51-вият ще ви съпътства от самото начало, а колкото по-рано успеете да отговорите на него, толкова повече точки ще ви донесе.  Колко играча могат да участват в един отбор? В съответствие с противоепидемичните мерки в страната, максималния брой души на 1 маса е 4 човека. Ако желаете да участвате с по-голям отбор, трябва да попълните декларация, която ще получите на място от обслужващия персонал.  Колко струва участието? Цената за участие в куизовете е 4лв. на участник от отбор.  Колко дълго продължава играта? Средната продължителност отнема от 2 до 2:30 астрономически часа. Звучи ли ти забавно? Резервирай сега  https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas?ref=w7593799     ***Правила за участие в Quiz игрите*** 1. Всеки Quiz има начален час 19:30ч. Необходимо е преди това да Ви настаним и обс…

Арената за колективни знания, където ти и твоя отбор се противопоставяте срещу конкуренцията и 51 въпроса от обща култура, е отворена за записване през ОКТОМВРИ.

Резервирай сега  https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas?ref=w7593799

 Какво представлява куиз 51 Въпроса?
Това е игра тип викторина, разпределена в 5 кръга с по 10 въпроса + 1 бонус въпрос загадка. Първи, трети и пети кръг са с въпроси от 10 различни области, като в трети кръг въпросите ще бъдат от затворен тип, а в останалите два от отворен. Втори и четвърти кръг са съответно визуален и музикален кръг, където посредством мултимедия ще имате възможността да познавате изображения, откъси от реклами, филми и музика. 51-вият ще ви съпътства от самото начало, а колкото по-рано успеете да отговорите на него, толкова повече точки ще ви донесе.

 Колко играча могат да участват в един отбор?
В съответствие с противоепидемичните мерки в страната, максималния брой души на 1 маса е 4 човека. Ако желаете да участвате с по-голям отбор, трябва да попълните декларация, която ще получите на място от обслужващия персонал.

 Колко струва участието?
Цената за участие в куизовете е 4лв. на участник от отбор.

 Колко дълго продължава играта?
Средната продължителност отнема от 2 до 2:30 астрономически часа.

Звучи ли ти забавно? Резервирай сега  https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas?ref=w7593799

 

 

***Правила за участие в Quiz игрите***

1. Всеки Quiz има начален час 19:30ч. Необходимо е преди това да Ви настаним и обслужим, затова заповядайте 30 минути преди началото.
2. Всяка резервация пазим до 19:00ч., а платените резервации до 19:30ч. Неявилите се отбори губят своята резервация, а на тяхно място ще настаняваме чакащите в салона, ако има такива.
3. Игрите имат вход от 4лв. за всеки член на отбора.
4. Резервации за бъдещи куизове няма да бъдат приемани. Ще можете да резервирате само за предстоящия куиз. Целта на това правило, е да се даде възможност на повече нови отбори да се включат в това забавление.
5. За всеки играч над 6-тия, отборът ще получава 2 наказателни точки, които ще бъдат отнемани от крайния резултат.
6. Резервациите ще бъдат разпределяни според броя играчи в отбора, конкретни маси ще бъдат резервивани само при предварително закупени билети за участие (билети ще можете да закупите на място в HashtagSTUDIO).
7. При явяване на по-малко хора от резервираните места, ще таксуваме отбора за броя резервирани, а не за броя явили се места.
8. Молим всички отбори, в случай на промяна на броя участници или в случай, че присъствието им е възпрепятствано, да освобождават резервациите си, за да можем на тяхно място да настаним други желаещи да участват в Quiz игрите.
9. Всеки отбор получава обратно оценяване, което не се оповестява на самите отбори. Отборният рейтинг е на база тяхното спортсменство, оплаквания за държание, учтивост и колегиалност от всички участващи в събитието. При системно натрупване на негативни точки отбора ще бъде дисквалифициран и резервации няма да бъдат приемни от организаторите както за отбора, така и за неговите отделни членове.

Очакваме Ви! Можете да ни откриете тук, на фейсбук страницата ни HashtagSTUDIO за всички въпроси, които Ви вълнуват, както и директно на лични съобщения: m.me/HashtagBURGAS

#HashtagSTUDIO запазва правото си да променя правилата без допълнително предупреждение с цел да осигури по приятно прекарване на всички участници!

Благодарим Ви за Вашето внимание! За това, че избирате #HashtagSTUDIO! 
#ВИЕ сте тези, които правите това място тъй истински специално! 

Вижте по-малко

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …

ПОДОБНИ