СЪБИТИЕ

Окт

5

Окт

27

От 22:00
До 01:00

Quiz Понеделници през Октомври в HashtagSTUDIO

Арената за колективни знания, където ти и твоя отбор се противопоставяте срещу конкуренцията и 51 въпроса от обща култура, е отворена за записване през ОКТОМВРИ.

Резервирай сега  https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas?ref=w7593799

 Какво представлява куиз 51 Въпроса?
Това е игра тип викторина, разпределена в 5 кръга с по 10 въпроса + 1 бонус въпрос загадка. Първи, трети и пети кръг са с въпроси от 10 различни области, като в трети кръг въпросите ще бъдат от затворен тип, а в останалите два от отворен. Втори и четвърти кръг са съответно визуален и музикален кръг, където посредством мултимедия ще имате възможността да познавате изображения, откъси от реклами, филми и музика. 51-вият ще ви съпътства от самото начало, а колкото по-рано успеете да отговорите на него, толкова повече точки ще ви донесе.

 Колко играча могат да участват в един отбор?
В съответствие с противоепидемичните мерки в страната, максималния брой души на 1 маса е 4 човека. Ако желаете да участвате с по-голям отбор, трябва да попълните декларация, която ще получите на място от обслужващия персонал.

 Колко струва участието?
Цената за участие в куизовете е 4лв. на участник от отбор.

 Колко дълго продължава играта?
Средната продължителност отнема от 2 до 2:30 астрономически часа.

Звучи ли ти забавно? Резервирай сега  https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas?ref=w7593799

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …