СЪБИТИЕ

Дек

6

От 19:30
До 19:30

QUIZ 51 Въпроса през Декември в HashtagSTUDIO

QUIZ 51 Въпроса през Декември в HashtagSTUDIO  Харесват ли ви телевизионните игри като "Последният печели" или "Стани богат", където участието е ограничено, а вие можете да отговорите на почти всички въпроси? А искате ли да участвате в такава игра, да отговаряте на интересни въпроси и да печелите награди, докато се забавлявате с приятели? Ако отговорът е да, имате нужда от две неща: 1. Направете отбор, като включите хора с различни познания или извикате тези, с които ви е най-добре на по чаша вино или крафт бира. 2. Запазете своите места на m.me/HashtagSTUDIOBurgas или 0876 475 990 ***Правила за участие в Quiz игрите*** 1. Всеки Quiz има начален час 19:30ч. Необходимо е преди това да Ви настаним и обслужим, затова заповядайте 30 минути преди началото. 2. Всяка резервация пазим до 19:00ч., а платените резервации до 19:30ч. Неявилите се отбори губят своята резервация, а на тяхно място ще настаняваме чакащите в салона, ако има такива. 3. Игрите имат вход от 4лв. за всеки член на отбора. 4. Резервации за бъдещи куизове няма да бъдат приемани. Ще можете да резервирате само за предстоящия куиз. Целта на това правило, е да се даде възможност на повече нови отбори да се включат в това забавление. 5. Минималният брой участници в един отбор е 2 души, а максималният - 6 души. 6. Резервациите ще бъдат разпределяни според броя играчи в отбора, конкретни маси ще бъдат резервивани само при предварително закупени билети за участие (билети ще можете да закупите на място в …

QUIZ 51 Въпроса през Декември в HashtagSTUDIO

 Харесват ли ви телевизионните игри като "Последният печели" или "Стани богат", където участието е ограничено, а вие можете да отговорите на почти всички въпроси? А искате ли да участвате в такава игра, да отговаряте на интересни въпроси и да печелите награди, докато се забавлявате с приятели?

Ако отговорът е да, имате нужда от две неща:

1. Направете отбор, като включите хора с различни познания или извикате тези, с които ви е най-добре на по чаша вино или крафт бира.
2. Запазете своите места на m.me/HashtagSTUDIOBurgas или 0876 475 990

***Правила за участие в Quiz игрите***
1. Всеки Quiz има начален час 19:30ч. Необходимо е преди това да Ви настаним и обслужим, затова заповядайте 30 минути преди началото.
2. Всяка резервация пазим до 19:00ч., а платените резервации до 19:30ч. Неявилите се отбори губят своята резервация, а на тяхно място ще настаняваме чакащите в салона, ако има такива.
3. Игрите имат вход от 4лв. за всеки член на отбора.
4. Резервации за бъдещи куизове няма да бъдат приемани. Ще можете да резервирате само за предстоящия куиз. Целта на това правило, е да се даде възможност на повече нови отбори да се включат в това забавление.
5. Минималният брой участници в един отбор е 2 души, а максималният - 6 души.
6. Резервациите ще бъдат разпределяни според броя играчи в отбора, конкретни маси ще бъдат резервивани само при предварително закупени билети за участие (билети ще можете да закупите на място в HashtagSTUDIO).
7. При явяване на по-малко хора от резервираните места, ще таксуваме отбора за броя резервирани, а не за броя явили се места.
8. Всеки отбор получава обратно оценяване, което не се оповестява на самите отбори. Отборният рейтинг е на база тяхното спортсменство, оплаквания за държание, учтивост и колегиалност от всички участващи в събитието. При системно натрупване на негативни точки отбора ще бъде дисквалифициран и резервации няма да бъдат приемни от организаторите както за отбора, така и за неговите отделни членове.

HashtagSTUDIO запазва правото си да променя правилата без допълнително предупреждение с цел да осигури по приятно прекарване на всички участници!

Благодарим Ви за Вашето внимание! За това, че избирате HashtagSTUDIO!  ВИЕ сте тези, които правите това място тъй истински специално!

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

За нас Булеварт е иновативен проект, който ще предостави на жителите на Бургас нова възможност да открият и да научат за места в града, които си заслужават да бъдат посетени. Личн…