СЪБИТИЕ

Дек

13

От 20:00
До 23:00

Представяне на стихосбирка "Онзи зад вратата"

Скъпи приятели,
За първи път стихосбирка ще бъде представена при нас и това е "Онзи зад вратата" на Наталия Недялкова. Събитието ще се проведе на 13. декември от 18:00 часа. Молим за Вашите предварителни резервации на тел. 0894 444 899.

Наталия Недялкова е поет, преводач и журналист. Дълги години е работила във вестниците "Бургас днес" и "Труд". Автор на самостоятелните поетични книги „В театъра на сенките” и „Перила към небето”, на съвместния двуезичен сборник с руската поетеса Валентина Сергеева „Там, за зимой”. Преводач на поетичния сборник „Фотостихеза” на македонския поет и драматург Борче Панов. Превежда поезия и белетристика от руски, полски и черногорски език.

"Онзи зад вратата" включва произведения, обединени около темата за Твореца, житейския и духовен път, който извървяваме в търсенето на неговото авторско присъствие и участие както в света на материалните форми, така и в света на идеите. Идеи, които формират индивидуалните и колективните съзнания и променят хода на цивилизацията като цяло.
 

Постер

Къде?

Обект

img

Специализиран магазин за вино и марков алкохол със седящи места за дегустации. Подходящи мезета, сирена и разядки към вината. Вино бар.