СЪБИТИЕ

Юли

25

От 01:00

Old Funky J - Live Vinyl Mix in HashtagPAVILION

Old Funky J се завръща с нова порция размазващ фънк, соул, диско и боса нова, който може да те накара да настръхнеш, ако си ценител на тази музика. Георги Павлов започва ди джей кариерата си в зората на демокрацията и за всичките тези години е натрупал плашещо много опит, музика и вдъхновение. През 1999 заедно с група верни другари той основава движението Deep Zone, където се подвизава с прозвището Deep George. Изключителният талант на Deep George съчетава деликатно ухо и елегантна ръка, а миксовете му са безкрайна симфония, която продължава да повдига вибрациите на хиляди българи. Към днешна дата е резидент в емблематичното Кубо на плажа във Варна и много очакван гост в HashtagPAVILION. На 23 юли ще ни сервира винилов сет в своя стил, който няма как да сбъркаш. ------------------------------------------------------  24 Юли, 22:00ч., HashtagPAVILION  Вход: СВОБОДЕН  Резервирай на http://m.me/HashtagPAVILION или 0876 475 990 -----------------------------------------------------  ВАЖНО: Резервациите НЕ ви гарантират седящо място, а място за вашата компания на маса или бар. Резервациите ще бъдат пазени само до 21:30ч. За повече информация можете да се свържете с нас на горния линк. Очакваме ви! Можете да ни пишете тук http://m.me/HashtagPAVILION за всички въпроси, които ви вълнуват  Благодарим ви за вашето внимание и за това, че избирате HashtagPAVILION!  ВИЕ сте тези, които правите това място тъй истински специално! 

Old Funky J се завръща с нова порция размазващ фънк, соул, диско и боса нова, който може да те накара да настръхнеш, ако си ценител на тази музика. Георги Павлов започва ди джей кариерата си в зората на демокрацията и за всичките тези години е натрупал плашещо много опит, музика и вдъхновение. През 1999 заедно с група верни другари той основава движението Deep Zone, където се подвизава с прозвището Deep George. Изключителният талант на Deep George съчетава деликатно ухо и елегантна ръка, а миксовете му са безкрайна симфония, която продължава да повдига вибрациите на хиляди българи. Към днешна дата е резидент в емблематичното Кубо на плажа във Варна и много очакван гост в HashtagPAVILION. На 23 юли ще ни сервира винилов сет в своя стил, който няма как да сбъркаш.
------------------------------------------------------
 24 Юли, 22:00ч., HashtagPAVILION

 Вход: СВОБОДЕН

 Резервирай на http://m.me/HashtagPAVILION или 0876 475 990
-----------------------------------------------------
 ВАЖНО: Резервациите НЕ ви гарантират седящо място, а място за вашата компания на маса или бар. Резервациите ще бъдат пазени само до 21:30ч. За повече информация можете да се свържете с нас на горния линк.

Очакваме ви! Можете да ни пишете тук http://m.me/HashtagPAVILION за всички въпроси, които ви вълнуват 

Благодарим ви за вашето внимание и за това, че избирате HashtagPAVILION!  ВИЕ сте тези, които правите това място тъй истински специално! 

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …

ПОДОБНИ