СЪБИТИЕ

Сеп

29

От 21:00

Образцов дом * Stand-up Comedy Капитана и Бай Тъньо * 29.09.2022 HashtagSTUDIO Бургас

ЧЕТВЪРТЪК, 29 СЕПТЕМВРИ 2022 Г. ОТ 21:00 Ч. ДО 22:30 Ч. Образцов дом * Stand-up Comedy Капитана и Бай Тъньо * 29.09.2022 HashtagSTUDIO Бургас Домът е най-святото място, но някои домове се оказват необяснимо изключение от тази максима. Особено, когато говорим за Образцовия дом на Димитър Иванов - Капитана, в който има намесени организирана жена, идилистично дете (ще разберете по-късно), професионално изкривяване и куп забавни истории от живота на първия български вентролог и носител на наградата Най-забавен комедиант за 2022. Пригответе се да станете свидетели на един от най-добрите стендъп спешъли в България, който освен, че никога няма да забравите, ще ви помогне да научите от първа ръка всички условности за изграждането на "перфектното" семейно гнездо. ------------------------------------------------------  29 септември, 21:00ч., HashtagSTUDIO - Gold Ticket - 15 лв. - Silver Ticket (ограничена видимост) - 12 лв.  РЕЗЕРВИРАЙ МЕСТА: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas или 0876 475 990 ------------------------------------------------------ Повелителят на неживата материя Димитър Иванов - Капитана и неговата дясна ръка Бай Тъньо се завръщат в мястото, откъде започна всичко, само месец преди голямото им участие в Зала 1 на НДК на 9 ноевмри. Не пропускайте да се посмеете с тях в Бургас. * Местата са ограничени. ** Шоуто не се препоръчва за лица под 16 г.  

ЧЕТВЪРТЪК, 29 СЕПТЕМВРИ 2022 Г. ОТ 21:00 Ч. ДО 22:30 Ч.

Образцов дом * Stand-up Comedy Капитана и Бай Тъньо * 29.09.2022 HashtagSTUDIO Бургас

Домът е най-святото място, но някои домове се оказват необяснимо изключение от тази максима. Особено, когато говорим за Образцовия дом на Димитър Иванов - Капитана, в който има намесени организирана жена, идилистично дете (ще разберете по-късно), професионално изкривяване и куп забавни истории от живота на първия български вентролог и носител на наградата Най-забавен комедиант за 2022. Пригответе се да станете свидетели на един от най-добрите стендъп спешъли в България, който освен, че никога няма да забравите, ще ви помогне да научите от първа ръка всички условности за изграждането на "перфектното" семейно гнездо.
------------------------------------------------------
 29 септември, 21:00ч., HashtagSTUDIO

- Gold Ticket - 15 лв.
- Silver Ticket (ограничена видимост) - 12 лв.

 РЕЗЕРВИРАЙ МЕСТА: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas или 0876 475 990
------------------------------------------------------
Повелителят на неживата материя Димитър Иванов - Капитана и неговата дясна ръка Бай Тъньо се завръщат в мястото, откъде започна всичко, само месец преди голямото им участие в Зала 1 на НДК на 9 ноевмри. Не пропускайте да се посмеете с тях в Бургас.

* Местата са ограничени.
** Шоуто не се препоръчва за лица под 16 г.

 

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …

ПОДОБНИ