СЪБИТИЕ

Ное

12

От 22:00

Нешоуто на Паскал (Stand-up Comedy)

 Нашоуто на Паскал гостува в дома на стендъп комедията в Бургас. Паскал Паскалев е един невероятен шоумен, артист и комик, който идва да ни погълне със своето безумно добро съчетание от разнородни таланти, към които трудно бихте могли да останете безразлични. Едно нешоу без претенции за елитарно изкуство, чиято една-единствена цел е да ни разсмее и направи деня ни безвъзвратно по-добър. Завинаги!
------------------------------------------------------
 12 Ноември, 20:00ч., HashtagSTUDIO

- Gold Ticket - 12лв.
- Silver Ticket (без видимост) - 8лв.

 РЕЗЕРВИРАЙ МЕСТА: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas или 0876 475 990
------------------------------------------------------
Със своето участие в България търси талант, Паскал направи същински фурор. Сега е време да пренесе тази енергия на сцената на HashtagSTUDIO. Не пропускайте това неповторимо изживяване и запазете своите места още сега.

 ВАЖНО: Резервациите без предварително заплатени билети се пазят до 19:30 часа, а тези, които са заплатили своите билети авансово - до 20:00. За повече информация можете да се свържете с нас на горния линк.

Очакваме ви! Можете да ни пишете m.me/HashtagSTUDIOBurgas за всички въпроси, които ви вълнуват 

Благодарим ви за вашето внимание и за това, че избирате HashtagSTUDIO!  ВИЕ сте тези, които правите това място тъй истински специално! 

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …

ПОДОБНИ