СЪБИТИЕ

Юли

28

От 20:00
До 23:00

Национални награди за стендъп комедия: Golden Mic Awards '22

За втора поредна година в страната ни предстои да бъдат връчени националните награди за стендъп комедия "Golden Mic Awards". Събитието ще се състои в периода 28-30 юли на лятната сцената на HashtagPAVILION Бургас. До финалите достигнаха 14 комедианта, които бяха излъчени чрез отворено гласуване в периода 01 юни - 30 юни на сайта на наградите www.GoldenMic.Eu. Сега предстои заключителния етап на надпреварата. УЧАСТНИЦИ: Александър Маринков Владислав Недков - VladiNed Comedy Дими Деянски Димитър Иванов - Капитана Здрава Каменова Иван Динев - Устата Митака Беше Прав Тони Тонев, Косьо и Ошо Donald McNair Flash Nadia Bright PlayBoyko V for Venetta Viktor Stand-Up Наградите ще бъдат връчени в 3 различни категории: - Награда на публиката, присъдена след отворено, общодостъпно онлайн гласуване, което ще се състои на сайта www.GoldenMic.Eu в периода 01 юли - 29 юли) - Награда на гилдията - затворено гласуване в периода 01 - 29 юли, в което ще могат да вземат участие всички успешно регистрирани артисти в текущото издание, без значение дали са достигнали до финалите. - Награда на журито - най-голямото отличие, което ще бъде определено от предварително селектираното жури на Golden Mic Awards '22. Негов почетен член тази година ще бъде миналогодишния носител на наградата Георги Кючуков, който спечели с шоуто си “Не, Мерси”, а останалите членове ще бъдат Мария Игнатова и Румен Угрински. Водещ на наградите тази година ще бъде популярният български влогър, театра…

За втора поредна година в страната ни предстои да бъдат връчени националните награди за стендъп комедия "Golden Mic Awards". Събитието ще се състои в периода 28-30 юли на лятната сцената на HashtagPAVILION Бургас. До финалите достигнаха 14 комедианта, които бяха излъчени чрез отворено гласуване в периода 01 юни - 30 юни на сайта на наградите www.GoldenMic.Eu. Сега предстои заключителния етап на надпреварата.

УЧАСТНИЦИ:
Александър Маринков
Владислав Недков - VladiNed Comedy
Дими Деянски
Димитър Иванов - Капитана
Здрава Каменова
Иван Динев - Устата
Митака Беше Прав
Тони Тонев, Косьо и Ошо
Donald McNair
Flash
Nadia Bright
PlayBoyko
V for Venetta
Viktor Stand-Up

Наградите ще бъдат връчени в 3 различни категории:

- Награда на публиката, присъдена след отворено, общодостъпно онлайн гласуване, което ще се състои на сайта www.GoldenMic.Eu в периода 01 юли - 29 юли)
- Награда на гилдията - затворено гласуване в периода 01 - 29 юли, в което ще могат да вземат участие всички успешно регистрирани артисти в текущото издание, без значение дали са достигнали до финалите.
- Награда на журито - най-голямото отличие, което ще бъде определено от предварително селектираното жури на Golden Mic Awards '22. Негов почетен член тази година ще бъде миналогодишния носител на наградата Георги Кючуков, който спечели с шоуто си “Не, Мерси”, а останалите членове ще бъдат Мария Игнатова и Румен Угрински.

Водещ на наградите тази година ще бъде популярният български влогър, театрален и киноактьор - Стефан Попов - Chefo.

Първите 2 дни от надпреварата ще бъдат истински празник за любителите на хумора и стендъп комедията. Комедиантите ще излизат един след друг и в рамките на 28 и 29 юли, всеки от тях ще представи 20 минутен сет от шоуто, с което се е регистрирал и класирал за участие. В последния ден, 30 юли, ще се състои гала вечерта, в която ще бъдат наградени най-заслужилите сред тях, а след церемонията ще гледаме цялото шоу на артистът, спечелил Златния микрофон за 2022 г.

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …

ПОДОБНИ