СЪБИТИЕ

Сеп

1

Сеп

2

От 23:00
До 00:00

Наръчник за оцеляване на младия учител - разкази на Томас Гаро

Запознайте се с Томас Гаро - ландшафтен архитект и учител. Проектира и преподава вече пет години. Привърженик на електронния дневник. Пише от скоро. Времето в часа не му стига, а има какво още да каже. Добър по душа, като учител #superteacher.

Това е накратко за Томас. Неговият свят в разказите обаче е далеч по-вълнуващ. Елате, за да чуете една разЛИЧНА гледна точка за живота на младия учител като част от остарялата образователна система. Ще се отдадем на забавна и на моменти болезнено искрена поезия от многообещаващия писател с голям талант.

Започваме точно в 8 с 8 разказа, прочетени от 4-ма различни души, сред които ще бъде и самият автор, а вие можете да им се насладите напълно безплатно и с чаша питие в първия ден от СЕПТЕМВРИ!
------------------------------------------------------
🗓 1 Септември, 20:00ч., HashtagPAVILION

🎟 Вход: СВОБОДЕН

✅ Резервирайте своите места тук: http://m.me/HashtagPAVILION
-----------------------------------------------------
Очакваме Ви! Можете да ни пишете тук http://m.me/HashtagPAVILION за всички въпроси, които Ви вълнуват :)

Благодарим Ви за Вашето внимание и за това, че избирате HashtagPAVILION! ♥ ВИЕ сте тези, които правите това място тъй истински специално!

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …

ПОДОБНИ