СЪБИТИЕ

Яну

18

От 00:00
До 01:00

Мирослав Иванов - "Малко извънземно"

"Ако мислиш само за душата си, Господ мисли за парите ти". В това вярва Мирослав Иванов - "Малкото извънземно" на българската китарна сцена. Това го води до изключителните музикални прозрения, които сътворява и за наше щастие материализира в своите вече три самостоятелни албума. Последният, "Little alien", той създава заедно с басиста Евден Димитров и барабаниста Стефан Горанов. Изключително е как композиторът ни води с много финес и мяра из стилове на пръв поглед трудни за смесване - джаз, рок, блус, фолклорни, електронни елементи, бийт бокс... За магията сме благодарни на SkilleR (бийт бокс) и на Живко Василев (кавал), които участват в четири от пиесите в албума. Виртуозният китарист Мирослав Иванов ни е добре познат от участието си в различни формации, като "Обичайните заподозрени", "Metaformozza", "Funkallero" и др. Съосновател е на група "Сафо" и Saint Electrics", а красивата си душа запечатва в трите си солови албума - "Посоки" 2013г., "Цирк" 2016г. и "Малко извънземно" 2019г. И така, all the jazz Ви кани на извънземна разходка из красивата вселена на Мирослав Иванов (китара), който заедно с Димитър Горчаков (пиано), Евден Димитров (бас) и Стефан Горанов (барабани) ще ни разведе из своя приключенски, модерен, без рамки и стилови ограничения свят. Това, на 17.01.2020г., петък, от 22.00ч., бар "Таргет" (в сградата на Операта). Билети на касата на Часовника и на място в деня на концерта. Цена на билета 12 лв. За информация и резервации - тел. 0889 80 11 20 - Маргарита …

"Ако мислиш само за душата си, Господ мисли за парите ти".
В това вярва Мирослав Иванов - "Малкото извънземно" на българската китарна сцена. Това го води до изключителните музикални прозрения, които сътворява и за наше щастие материализира в своите вече три самостоятелни албума. Последният, "Little alien", той създава заедно с басиста Евден Димитров и барабаниста Стефан Горанов. Изключително е как композиторът ни води с много финес и мяра из стилове на пръв поглед трудни за смесване - джаз, рок, блус, фолклорни, електронни елементи, бийт бокс... За магията сме благодарни на SkilleR (бийт бокс) и на Живко Василев (кавал), които участват в четири от пиесите в албума.
Виртуозният китарист Мирослав Иванов ни е добре познат от участието си в различни формации, като "Обичайните заподозрени", "Metaformozza", "Funkallero" и др. Съосновател е на група "Сафо" и Saint Electrics", а красивата си душа запечатва в трите си солови албума - "Посоки" 2013г., "Цирк" 2016г. и "Малко извънземно" 2019г.
И така, all the jazz Ви кани на извънземна разходка из красивата вселена на Мирослав Иванов (китара), който заедно с Димитър Горчаков (пиано), Евден Димитров (бас) и Стефан Горанов (барабани) ще ни разведе из своя приключенски, модерен, без рамки и стилови ограничения свят. Това, на 17.01.2020г., петък, от 22.00ч., бар "Таргет" (в сградата на Операта). Билети на касата на Часовника и на място в деня на концерта. Цена на билета 12 лв. За информация и резервации - тел. 0889 80 11 20 - Маргарита Димова - Манова.

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

За нас Булеварт е иновативен проект, който ще предостави на жителите на Бургас нова възможност да открият и да научат за места в града, които си заслужават да бъдат посетени. Личн…