СЪБИТИЕ

Сеп

4

От 00:00
До 07:00

Mila Robert LIVE! & Afterparty с DJ Stenly

"Мила през деня и много груба през нощта". Запознайте се с Мила Роберт. Ако не сте чували за нея досега, НЯМАТЕ ПРАВО да повторите тази грешка. Тя е само на 23, а за нас е истински феномен, щом успя да ни накара да слушаме "Квартална кръчма" и "Никой не може" отново и отново. ------------------------------------------------------ 🗓 3 Септември, 21:00ч., HashtagPAVILION 🎟 Цена на билета: 10лв. (след 22:30ч. вход свободен) ✅ Резервирайте своите места тук: http://m.me/HashtagPAVILION ----------------------------------------------------- Освен кавъри, променени до неознаваемост, чиито единствено общо с оригинала остава текста, Мила прави и авторски парчета. Нейният автентичен стил е различен от всичко, което сте чували до момента, а сценичното ѝ поведение надминава и най-смелите очаквания. Това не трябва да ви учудва, Мила е дъщеря на известната актриса и писателка Ваня Щерева, откъдето очевидно е прихванала своята ярко изявена артистичност. За да разсеем всякакви съмнения за класата ѝ, предлагаме ви да чуете една от песните, които очакваме с нетърпение да чуем и на живо в БУРГАС. 🎧 https://www.youtube.com/watch?v=Vk0QbPlcCH0 Само минутки след това ще продължим с превърналият се в наш резидент това лято, парти професорът с огромен принос за многобройните летни вечери прекарани под открито небе в HashtagPAVILION - DJ Stenly и неговия безумно добър траклист, с който вечерта ще ви се стори крайно недостатъчна. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Очак…

"Мила през деня и много груба през нощта".

Запознайте се с Мила Роберт. Ако не сте чували за нея досега, НЯМАТЕ ПРАВО да повторите тази грешка. Тя е само на 23, а за нас е истински феномен, щом успя да ни накара да слушаме "Квартална кръчма" и "Никой не може" отново и отново.
------------------------------------------------------
🗓 3 Септември, 21:00ч., HashtagPAVILION

🎟 Цена на билета: 10лв. (след 22:30ч. вход свободен)

✅ Резервирайте своите места тук: http://m.me/HashtagPAVILION
-----------------------------------------------------
Освен кавъри, променени до неознаваемост, чиито единствено общо с оригинала остава текста, Мила прави и авторски парчета. Нейният автентичен стил е различен от всичко, което сте чували до момента, а сценичното ѝ поведение надминава и най-смелите очаквания. Това не трябва да ви учудва, Мила е дъщеря на известната актриса и писателка Ваня Щерева, откъдето очевидно е прихванала своята ярко изявена артистичност.

За да разсеем всякакви съмнения за класата ѝ, предлагаме ви да чуете една от песните, които очакваме с нетърпение да чуем и на живо в БУРГАС.

🎧 https://www.youtube.com/watch?v=Vk0QbPlcCH0

Само минутки след това ще продължим с превърналият се в наш резидент това лято, парти професорът с огромен принос за многобройните летни вечери прекарани под открито небе в HashtagPAVILION - DJ Stenly и неговия безумно добър траклист, с който вечерта ще ви се стори крайно недостатъчна.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Очакваме Ви! Можете да ни пишете тук http://m.me/HashtagPAVILION за всички въпроси, които Ви вълнуват :)

Благодарим Ви за Вашето внимание и за това, че избирате HashtagPAVILION! ♥ ВИЕ сте тези, които правите това място тъй истински специално!

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …

ПОДОБНИ