СЪБИТИЕ

Окт

12

От 21:00

Крадецът на мисли * Ментализъм шоу на Диян Костадинов * 12.10.2022 HashtagSTUDIO Бургас

“Крадецът на мисли” е ментализъм шоу-спектакъл, без аналог в България! Вие няма да сте само зрители, а ще се потопите в едно уникално изживяване! ------------------------------------------------------  12 октомври, 21:00ч., HashtagSTUDIO - Gold Ticket - 15 лв. - Silver Ticket (ограничена видимост) - 12 лв.  РЕЗЕРВИРАЙ МЕСТА: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas или 0876 475 990 ------------------------------------------------------ На сцената на HashtagSTUDIO Бургас ще видите на живо четене на мисли, контрол над съзнанието, хипнози и други невероятни демонстрации, изпълнени по един увлекателен и оригинален начин от българският топ менталист Диян Костадинов. Той е печелил множество награди на международни фестивали, сред които шампион на Балканите за магия от близо и 1-во място за ментализъм. Демонстрирал е изкуството си в държави като Гърция, Турция, Италия, Египет… Станете част от това невероятно шоу, което ще помните дълго! * Местата са ограничени.  ВАЖНО: Резервациите без предварително заплатени билети се пазят до 20:30 часа, а тези, които са заплатили своите билети авансово - до 21:00. За повече информация можете да се свържете с нас на горния линк. Очакваме ви! Можете да ни пишете m.me/HashtagSTUDIOBurgas за всички въпроси, които ви вълнуват  Благодарим ви за вашето внимание и за това, че избирате HashtagSTUDIO! 

“Крадецът на мисли” е ментализъм шоу-спектакъл, без аналог в България! Вие няма да сте само зрители, а ще се потопите в едно уникално изживяване!
------------------------------------------------------
 12 октомври, 21:00ч., HashtagSTUDIO

- Gold Ticket - 15 лв.
- Silver Ticket (ограничена видимост) - 12 лв.

 РЕЗЕРВИРАЙ МЕСТА: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas или 0876 475 990
------------------------------------------------------
На сцената на HashtagSTUDIO Бургас ще видите на живо четене на мисли, контрол над съзнанието, хипнози и други невероятни демонстрации, изпълнени по един увлекателен и оригинален начин от българският топ менталист Диян Костадинов.

Той е печелил множество награди на международни фестивали, сред които шампион на Балканите за магия от близо и 1-во място за ментализъм. Демонстрирал е изкуството си в държави като Гърция, Турция, Италия, Египет…

Станете част от това невероятно шоу, което ще помните дълго!

* Местата са ограничени.

 ВАЖНО: Резервациите без предварително заплатени билети се пазят до 20:30 часа, а тези, които са заплатили своите билети авансово - до 21:00. За повече информация можете да се свържете с нас на горния линк.

Очакваме ви! Можете да ни пишете m.me/HashtagSTUDIOBurgas за всички въпроси, които ви вълнуват 

Благодарим ви за вашето внимание и за това, че избирате HashtagSTUDIO! 

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …

ПОДОБНИ