СЪБИТИЕ

Яну

19

От 21:00
До 23:00

ХаХаХа Импро Театър представя на живо дублирано индийско кино

HaHaHa Impro Theatre отново в #Бургас. Подготвили са ни индийско кино с лайв 3D дублаж, за по-близко седналите до сцената е възможно да прерастне в 4D Разбира се ние сме подготвили филми, които дублиращите актьори не са гледали. Дублирането ще се осъществи напълно импровизирано, като темата и заглавието се измисля от публиката. ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България, като от вече далечната 2009-та година има стотици представления, на всевъзможни локации в страната и чужбина, а за вас в #Бургас те намериха дом на сцената на HashtagSTUDIO! Всяко Дублирано ИмПро Кино е уникално. Представлението ще има билет за вход на стойност 8/10/11 лв, ако закупите своят билет предварително на място в #HashtagSTUDIO, и 9/12/13 лв. ако закупите билета си в деня на събитието. Цените варират според видимостта към сцената. Карта на местата можете да видите в коментарите към събитието. #SilverTicket - 8/9 лв #GoldTicket - 10/12 лв #PremiumTicket - 11/13 лв *** Само 60 билета ще бъдат пуснати в предварителна продажб ***. Всички други, желаещи да присъстват, ще могат да закупят само билет на място в деня на събитието на останалите седящи места (ако има такива или възможност за това) или като правостоящи в зависимост на това, дали ще намерят място на което да се настанят, без разбира се да пречат на останалите хора в заведението. Резервация без предварително закупени билетиа се запазва до 20:30, или 30 минути преди официалният старт на съ…

HaHaHa Impro Theatre отново в #Бургас.
Подготвили са ни индийско кино с лайв 3D дублаж, за по-близко седналите до сцената е възможно да прерастне в 4D

Разбира се ние сме подготвили филми, които дублиращите актьори не са гледали.
Дублирането ще се осъществи напълно импровизирано, като темата и заглавието се измисля от публиката.

ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България, като от вече далечната 2009-та година има стотици представления, на всевъзможни локации в страната и чужбина, а за вас в #Бургас те намериха дом на сцената на HashtagSTUDIO!

Всяко Дублирано ИмПро Кино е уникално.

Представлението ще има билет за вход на стойност 8/10/11 лв, ако закупите своят билет предварително на място в #HashtagSTUDIO, и 9/12/13 лв. ако закупите билета си в деня на събитието.
Цените варират според видимостта към сцената. Карта на местата можете да видите в коментарите към събитието.
#SilverTicket - 8/9 лв
#GoldTicket - 10/12 лв
#PremiumTicket - 11/13 лв


*** Само 60 билета ще бъдат пуснати в предварителна продажб ***.
Всички други, желаещи да присъстват, ще могат да закупят само билет на място в деня на събитието на останалите седящи места (ако има такива или възможност за това) или като правостоящи в зависимост на това, дали ще намерят място на което да се настанят, без разбира се да пречат на останалите хора в заведението.

Резервация без предварително закупени билетиа се запазва до 20:30, или 30 минути преди официалният старт на събитието в 21:00.

Очакваме Ви! Каквито и въпроси да имате, можете да ни откриете тук, на фейсбук страницата ни HashtagSTUDIO, директно на лични съобщения тук: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas , или като се обадите на телефон 0883 376 370 - И. Желязков, или на телефон 0889 59 46 26 - Г.Илиев :)

Благодарим Ви, за вашето внимание, за това, че избирате HashtagSTUDIO! ♥
#ВИЕ сте тези, които правите това място тъй истинкси специално!

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …