СЪБИТИЕ

Сеп

5

От 00:00
До 07:00

Jeremy? LIVE Concert at HashtagPAVILION & Afterparty DJ Stenly

Имате ли сили да избухнем още веднъж и по-силно от всички пъти досега с живото изпълнение на абсолютните виртуози в рок музиката у нас, група JEREMY? ------------------------------------------------------ 🗓 4 Септември, 21:00ч., HashtagPAVILION 🎟 Цена на билета: 12лв.* (след 22:30ч. вход свободен) ℹ️ Билети ще се продават в HashtagPAVILION (до моста) и HashtagSTUDIO (Лазур, ул. Абоба 1) ----------------------------------------------------- Групата изгрява през 2015, когато със своя клип към сингъла „Fake fruits“ се появява в ефира на MTV и дава сериозна заявка за бъдещите си амбиции. По-късно през същата година, момчетата взимат първото място на изключително авторитетния международен конкурс „International Songwriting Competition“. Признанията им обаче не спират дотук. На следващата година, JEREMY? става подгряващата група за България, Полша и Румъния на рок легендите QUEEN, определяни от мнозина за най-успешните рок групи за всички времена. Имаме ОГРОМНОТО УДОВОЛСТВИЕ да ви поканим на 4-ти Септември, ПЕТЪК, на първото участие на кралете на инди рока в България група JEREMY? в HashtagPAVILION. ВНИМАНИЕ: Шоуто им предлага огромен заряд от положителна енергия и страхотна музика. Вечерта продължава с Afterparty на добре познатия ни вече DJ Stenly и най-добрите неостаряващи парчета от 90-те до днес, така че стягайте се и нека да дадем най-доброто от себе си за това лято. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Само 150 билета ще бъд…

Имате ли сили да избухнем още веднъж и по-силно от всички пъти досега с живото изпълнение на абсолютните виртуози в рок музиката у нас, група JEREMY?
------------------------------------------------------
🗓 4 Септември, 21:00ч., HashtagPAVILION

🎟 Цена на билета: 12лв.* (след 22:30ч. вход свободен)

ℹ️ Билети ще се продават в HashtagPAVILION (до моста) и HashtagSTUDIO (Лазур, ул. Абоба 1)
-----------------------------------------------------
Групата изгрява през 2015, когато със своя клип към сингъла „Fake fruits“ се появява в ефира на MTV и дава сериозна заявка за бъдещите си амбиции. По-късно през същата година, момчетата взимат първото място на изключително авторитетния международен конкурс „International Songwriting Competition“. Признанията им обаче не спират дотук. На следващата година, JEREMY? става подгряващата група за България, Полша и Румъния на рок легендите QUEEN, определяни от мнозина за най-успешните рок групи за всички времена.

Имаме ОГРОМНОТО УДОВОЛСТВИЕ да ви поканим на 4-ти Септември, ПЕТЪК, на първото участие на кралете на инди рока в България група JEREMY? в HashtagPAVILION.

ВНИМАНИЕ: Шоуто им предлага огромен заряд от положителна енергия и страхотна музика.

Вечерта продължава с Afterparty на добре познатия ни вече DJ Stenly и най-добрите неостаряващи парчета от 90-те до днес, така че стягайте се и нека да дадем най-доброто от себе си за това лято.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

* Само 150 билета ще бъдат пуснати в продажба. Цената по-горе важи само за предварителна покупка. В денят на събитието, билетите ще се продават на цена 15лв.

** Покупката на билет не ви гарантира седящо място в заведението. Посетителите ще бъдат настанявани на място по реда на пристигането им в обекта.

Очакваме Ви! Можете да ни пишете тук http://m.me/HashtagPAVILION за всички въпроси, които Ви вълнуват :)

Благодарим Ви за Вашето внимание и за това, че избирате HashtagPAVILION! ♥ ВИЕ сте тези, които правите това място тъй истински специално!

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …

ПОДОБНИ