СЪБИТИЕ

Мар

1

От 19:00
До 22:00

ИЗВЪНРЕДНО ИЗДАНИЕ - Вторник с QUIZ 51 Въпроса в HashtagSTUDIO

За втора поредна седмица ни карате да го правим. Страхотни сте и ви благодарим за големия интерес.

 Резервирай на на m.me/HashtagSTUDIOBurgas или 0876 475 990

Вторник, 1 март от 19:30 в HashtagSTUDIO ще се състои извънредно издание на седмичния куиз, в което ще може да се включи всеки, който пропуска изданието в понеделник.

Куизът е отборна общообразователна игра (препоръчително от 2 до 6 души), в която ти и твоите приятели пиете бири докато мерите сили срещу конкуренцията и 51 въпроса от обща култура. Участието в свързано с много забавление и добре прекарано време, а победителят отнася бутилка вино и аплодисменти. Отборът, събрал най-много точки през месеца, пък печели 6 билета за стендъп комеди шоу.

Играта включва 51 въпроса, разпределени в отворени, затворени, музикални и визуални кръгове, а една логическа задача ви тормози през цялото това време, до нейното решаване.

Ако ти звучи забавно и ако искаш да вземеш част от играта, побързай и резервирай места, преди да са свършили. Можеш да го направиш като пишеш на m.me/HashtagSTUDIOBurgas или се обадиш на телефон 0876 475 990.

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …

ПОДОБНИ