СЪБИТИЕ

Авг

23

От 01:00

Hayes & Y | Live in Burgas

Първият концерт в Бургас на Hayes & Y от година насам, ще се проведе в HashtagPAVILION. Инди поп-рок групата от Манчестър се завръща отново, за да зарадва своите фенове в морския град на 22 август. ------------------------------------------------------  22 Август, 22:00ч., HashtagPAVILION  Вход: 15лв. предварителна продажба и 18лв. на място Билети в HashtagPAVILION (до моста) и HashtagSTUDIO (ул. Абоба 1)  За това събитие няма да правим резервации ----------------------------------------------------- Hayes & Y са определяни от мнозина като едно от най-добрите явления в родната музика през последните години. Момчетата започват да свирят в един софийски гараж преди повече от десетилетие, като за този период правят редица участия на клубни сцени и фестивали. Днес те живеят и творят в Манчестър, а техният дебют в Бургас идва през 2015, когато Hayes & Y е част от Main Stage на Spirit of Burgas. Невероятният им стил не остава незабелязан дори за BBC, които ги канят за акустичен сет и 10 седмици подред въртят техни парчета в ефира на радиото. Бандата пристига в пълен комплект и бойна готовност да направи едно незабравимо изпълнение от откритата сцена на HashtagPAVILION, което да остави траен отпечатък в летния културен живот на града.  ВАЖНО: Само 150 билета ще бъдат пуснати в предварителна продажба. Покупката на билет не ви гарантира седящо място в заведението. Посетителите ще бъдат настанявани на място по ред на пристигането им в обекта. Очакваме ви! Можете да…

Първият концерт в Бургас на Hayes & Y от година насам, ще се проведе в HashtagPAVILION. Инди поп-рок групата от Манчестър се завръща отново, за да зарадва своите фенове в морския град на 22 август.
------------------------------------------------------
 22 Август, 22:00ч., HashtagPAVILION

 Вход: 15лв. предварителна продажба и 18лв. на място
Билети в HashtagPAVILION (до моста) и HashtagSTUDIO (ул. Абоба 1)

 За това събитие няма да правим резервации
-----------------------------------------------------
Hayes & Y са определяни от мнозина като едно от най-добрите явления в родната музика през последните години. Момчетата започват да свирят в един софийски гараж преди повече от десетилетие, като за този период правят редица участия на клубни сцени и фестивали. Днес те живеят и творят в Манчестър, а техният дебют в Бургас идва през 2015, когато Hayes & Y е част от Main Stage на Spirit of Burgas. Невероятният им стил не остава незабелязан дори за BBC, които ги канят за акустичен сет и 10 седмици подред въртят техни парчета в ефира на радиото.

Бандата пристига в пълен комплект и бойна готовност да направи едно незабравимо изпълнение от откритата сцена на HashtagPAVILION, което да остави траен отпечатък в летния културен живот на града.

 ВАЖНО: Само 150 билета ще бъдат пуснати в предварителна продажба. Покупката на билет не ви гарантира седящо място в заведението. Посетителите ще бъдат настанявани на място по ред на пристигането им в обекта.

Очакваме ви! Можете да ни пишете тук http://m.me/HashtagPAVILION за всички въпроси, които ви вълнуват 

Благодарим ви за вашето внимание и за това, че избирате HashtagPAVILION!  ВИЕ сте тези, които правите това място тъй истински специално! 

Вижте по-малко

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …

ПОДОБНИ