СЪБИТИЕ

Юли

1

Юли

30

От 03:00
До 23:00

Golden Mic Awards

Това са те - финалистите на тазгодишните награди за стендъп комедия в България. Претендентите за златната статуетка ще се изправят един срещу друг на живо в Бургас в периода 29-31 юли, а домакин на събитието ще бъде лятната сцена на HashtagPAVILION. Всеки един от тях е заслужил своето място на финалите с изявите си на сцената, а вотът беше просто едно признание за техния безмерен труд. Сега предстои най-важният етап на надпреварата. От днес до 23:59ч. на 30 юли, на сайта www.GoldenMic.Eu ще тече гласуване, което ще определи носителя на наградата "Любим комедиант на публиката". Междувременно, всеки от регистрираните участници в тазгодишното издание ще получи възможност да даде изцяло анонимно своята номинация за най-добър комедиант. Човекът, събрал най-много гласове, ще отнесе "Наградата на гилдията". Големият приз, наградата "Златен микрофон" ще бъде излъчена от журито на тазгодишното издание, след битка, която ще можете да проследите на живо в Бургас. Golden Mic Awards не са просто отличие за най-голяма смешка. Те целят да задават посоката на развитие, да стимулират новаторство, да разглеждат актуалните теми и да водят до смислена конструктивна промяна през годините. Нека аплодираме комедиантите, които ще останат в историята като първите финалисти на първите национални награди за стендъп комедия в България. Това са: Кючуков Kомеди Шоу Donald McNair Александър Маринков Комеди Nik Kiroff - Stand Up Comedy V for Venetta Muppet Girls and Julia K Митак…

Това са те - финалистите на тазгодишните награди за стендъп комедия в България. Претендентите за златната статуетка ще се изправят един срещу друг на живо в Бургас в периода 29-31 юли, а домакин на събитието ще бъде лятната сцена на HashtagPAVILION. Всеки един от тях е заслужил своето място на финалите с изявите си на сцената, а вотът беше просто едно признание за техния безмерен труд.

Сега предстои най-важният етап на надпреварата. От днес до 23:59ч. на 30 юли, на сайта www.GoldenMic.Eu ще тече гласуване, което ще определи носителя на наградата "Любим комедиант на публиката". Междувременно, всеки от регистрираните участници в тазгодишното издание ще получи възможност да даде изцяло анонимно своята номинация за най-добър комедиант. Човекът, събрал най-много гласове, ще отнесе "Наградата на гилдията". Големият приз, наградата "Златен микрофон" ще бъде излъчена от журито на тазгодишното издание, след битка, която ще можете да проследите на живо в Бургас.

Golden Mic Awards не са просто отличие за най-голяма смешка. Те целят да задават посоката на развитие, да стимулират новаторство, да разглеждат актуалните теми и да водят до смислена конструктивна промяна през годините. Нека аплодираме комедиантите, които ще останат в историята като първите финалисти на първите национални награди за стендъп комедия в България. Това са:

Кючуков Kомеди Шоу

Donald McNair

Александър Маринков Комеди

Nik Kiroff - Stand Up Comedy

V for Venetta

Muppet Girls and Julia K

Митака Беше Прав

Деница Кючукова

Miroslav Simeonoff

Димитър Иванов - Капитана

Дими

Olga Pavlova - Stand Up Comedy

stand_pam

Ustata Stand-Up Comedy

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …

ПОДОБНИ