СЪБИТИЕ

Дек

21

От 22:00

ЕКСКЛУЗИВНО: Christmas Stand-Up Comedy Special с Димитър Иванов

ВТОРНИК, 21 ДЕКЕМВРИ 2021 Г. ОТ 20:00 Ч. ДО 22:00 Ч. ЕКСКЛУЗИВНО: Christmas Stand-Up Comedy Special с Димитър Иванов  Кой не обича Коледа? Простичките моменти на искрено щастие, които споделяме с любимите хора. Това обаче изглежда като една утопия в света на повелителя на неживата материя Димитър Иванов - Капитана и неговата дясна ръка, безпощадния българин от едно време Бай Тъньо. ------------------------------------------------------  21 Декември, 20:00ч., HashtagSTUDIO - Gold Ticket - 12лв. - Silver Ticket (без видимост) - 8лв.  РЕЗЕРВИРАЙ МЕСТА: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas или 0876 475 990 ------------------------------------------------------ Този декември, двамата любимци на народа, чиито истории са станали неизменна част от нашето ежедневие, идват в HashtagSTUDIO, за да ни представят своето ексклузивно коледно стендъп шоу "Образцова Коледа". Елате да се посмеете с глас и сълзи на очите на шеги, вдъхновени от предстоящите празниците и българската действителност. Те идват за вас на 21 декември. * Билетите за шоуто са ограничени и няма да бъдат пускани допълнителни места в деня на събитието. С оглед на големия интерес ви съветваме да резервирате своите места още сега.  ВАЖНО: Резервациите без предварително заплатени билети се пазят до 19:30 часа, а тези, които са заплатили своите билети авансово - до 20:00. За повече информация можете да се свържете с нас на горния линк. Очакваме ви! Можете да ни пишете m.me/HashtagSTUDIOBurgas за всички въ…

ВТОРНИК, 21 ДЕКЕМВРИ 2021 Г. ОТ 20:00 Ч. ДО 22:00 Ч.

ЕКСКЛУЗИВНО: Christmas Stand-Up Comedy Special с Димитър Иванов

 Кой не обича Коледа? Простичките моменти на искрено щастие, които споделяме с любимите хора. Това обаче изглежда като една утопия в света на повелителя на неживата материя Димитър Иванов - Капитана и неговата дясна ръка, безпощадния българин от едно време Бай Тъньо.
------------------------------------------------------
 21 Декември, 20:00ч., HashtagSTUDIO

- Gold Ticket - 12лв.
- Silver Ticket (без видимост) - 8лв.

 РЕЗЕРВИРАЙ МЕСТА: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas или 0876 475 990
------------------------------------------------------
Този декември, двамата любимци на народа, чиито истории са станали неизменна част от нашето ежедневие, идват в HashtagSTUDIO, за да ни представят своето ексклузивно коледно стендъп шоу "Образцова Коледа". Елате да се посмеете с глас и сълзи на очите на шеги, вдъхновени от предстоящите празниците и българската действителност. Те идват за вас на 21 декември.

* Билетите за шоуто са ограничени и няма да бъдат пускани допълнителни места в деня на събитието. С оглед на големия интерес ви съветваме да резервирате своите места още сега.

 ВАЖНО: Резервациите без предварително заплатени билети се пазят до 19:30 часа, а тези, които са заплатили своите билети авансово - до 20:00. За повече информация можете да се свържете с нас на горния линк.

Очакваме ви! Можете да ни пишете m.me/HashtagSTUDIOBurgas за всички въпроси, които ви вълнуват 

Благодарим ви за вашето внимание и за това, че избирате HashtagSTUDIO! 

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …

ПОДОБНИ