СЪБИТИЕ

Дек

31

От 20:00
До 05:00

Е, няма такава Нова година! 2х StandUP и повече Lie-Down!

Готови ли сте за #Новогодишно парти?  "Е, няма такава Нова Година" е шоу подготвено специално за #Вас за новата #2019 година! Начало дава Деница Кючукова (Denica Kyuchukova) , която ви е подготвила един StandUP Comedy Special  *за всички резервации на ниво -1  ********[21:00ч]********* Чуйте празничната история на Деница Кючукова (Denica Kyuchukova)!  Ще вкиснем виното, ще подпалим пържолите, ще настъпим мандарите! Ще дойде баба от Злокучене, ще дойде домоуправителя, ще дойде...а бе кой ли още не! Вие само си вземете столче и китайски гирлянд. За другото ще се погрижят сръчните джуджета, от работилницата за смях на HashtagSTUDIO! Е, няма такава Нова година!  ******* [22:00ч] *****  С Шеф Иванов ще ви потопим в магията на комедийната кулинария - щипка магия, щипка забвления, два картофа, един средно голям стенд ъп, 1 кисел чичка, 4 усмивки, един #, салкъм грозде-може и ферментирало. Продуктите се смесват и се пекат на 31.12 градуса на средно загрят хаштаг до 12:00 или до получаване на колики и гърчове от смях и забавление. Предлагаме ви една незабравима вечер, в която ще започнем с празничния StandUP на Деница Кючукова (Denica Kyuchukova) и ще продължим заедно с актьора Dimitar Ivanov , който ще води вечерта, ще се срещнем с някои от любимите ни персонажи като Бай Тъньо, който също искал да дойде. Вечерта, която сме Ви сготвили с целият Хаштаг екип и актьорски състав ще бъде изпълнена със сценарии и игри, в които всички ще вземем участие. Абе, с две думи …

Готови ли сте за #Новогодишно парти? 

"Е, няма такава Нова Година" е шоу подготвено специално за #Вас за новата #2019 година!

Начало дава Деница Кючукова (Denica Kyuchukova) , която ви е подготвила един StandUP Comedy Special 
*за всички резервации на ниво -1 

********[21:00ч]*********
Чуйте празничната история на Деница Кючукова (Denica Kyuchukova)! 
Ще вкиснем виното, ще подпалим пържолите, ще настъпим мандарите! Ще дойде баба от Злокучене, ще дойде домоуправителя, ще дойде...а бе кой ли още не! Вие само си вземете столче и китайски гирлянд. За другото ще се погрижят сръчните джуджета, от работилницата за смях на HashtagSTUDIO! Е, няма такава Нова година! 

******* [22:00ч] ***** 
С Шеф Иванов ще ви потопим в магията на комедийната кулинария - щипка магия, щипка забвления, два картофа, един средно голям стенд ъп, 1 кисел чичка, 4 усмивки, един #, салкъм грозде-може и ферментирало. Продуктите се смесват и се пекат на 31.12 градуса на средно загрят хаштаг до 12:00 или до получаване на колики и гърчове от смях и забавление.

Предлагаме ви една незабравима вечер, в която ще започнем с празничния StandUP на Деница Кючукова (Denica Kyuchukova) и ще продължим заедно с актьора Dimitar Ivanov , който ще води вечерта, ще се срещнем с някои от любимите ни персонажи като Бай Тъньо, който също искал да дойде.
Вечерта, която сме Ви сготвили с целият Хаштаг екип и актьорски състав ще бъде изпълнена със сценарии и игри, в които всички ще вземем участие.
Абе, с две думи такава нощ, че дълго след това ще разправяте "Е, няма таква Нова Година!"

Варианти на Куверти

****Whisky**** 59лв
100ml Bushmils
150мл Шампанско
1бр Минерална вода 330мл
1бр Газирана напитка 250мл (кола/фанта/спрайт)
Новогодишна баница с късмети
Колбаси/сирена
Кетъринг солени хапки
Кетъринг сладки хапки

*****Whisky special***** 69лв
100мл BlackBush
150мл Шампанско
1бр Минерална вода 330мл
1бр RedBull 250мл
1бр Газирана напитка 250мл (кола/фанта/спрайт)
50гр Печени ядки микс (Кашу/Бадем/Лешник)
Новогодишна баница с късмети
Колбаси/сирена
Кетъринг солени хапки
Кетъринг сладки хапки

****Vodka**** 59лв
Finlandia 100ml
150мл Шампанско
1бр Минерална вода 330мл
1бр Газирана напитка 250мл (кола/фанта/спрайт)
Новогодишна баница с късмети
Колбаси/сирена
Кетъринг солени хапки
Кетъринг сладки хапки

****Vodka special*** 69лв
Ketel One 100ml
150мл Шампанско
1бр Минерална вода 330мл
1бр RedBull 250мл
1бр Газирана напитка 250мл (кола/фанта/спрайт)
50гр Зелени маслини
Новогодишна баница с късмети
Колбаси/сирена
Кетъринг солени хапки
Кетъринг сладки хапки

*Към всеки куверт се добавят 10лв на резервиралите места за новогодишния StandUP Comedy Special на Деница Кючукова (Denica Kyuchukova) (ниов -1)

#HashtagSTUDIO запазва правото си да промени компоненти от куверта, тъй като кухнята ни може и да предложи още по-прекрасни или по-богати предложения! Гарантираме, че горе-описаното е минимума, който заведението ще предложи.

*** Само 80 билета ще бъдат пуснати в предварителна продажба за събитието ***.

Всички други, желаещи да присъстват, ще могат да закупят само билет на място в деня на събитието (Event Day Ticket) на останалите седящи места (ако има такива или възможност за това) или като правостоящи в зависимост на това, дали ще намерят място на което да се настанят, без разбира се да пречат на останалите хора в заведението. 

Резервациите на конкретни места ще бъдат възможни само срещу предварително закупени билети, като билетите не могат да бъдат резервирани, а се придобиват на принципа на първият дошъл до заведението.

За това събитие, заплатените билети и куверти няма да отпадат, без значение часа на вашето пристигане в заведението. 

Очакваме Ви! Каквито и въпроси да имате, можете да ни откриете тук, на фейсбук страницата ни HashtagSTUDIO, директно на лични съобщения тук: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas , или като се обадите на телефон 0889 59 46 26 - Г.Илиев, или на телефон 0883 376 370 - И. Желязков :)

Благодарим Ви, за вашето внимание, за това, че избирате HashtagSTUDIO! ♥
#ВИЕ сте тези, които правите това място тъй истинкси специално!

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …

ПОДОБНИ