СЪБИТИЕ

Дек

19

От 21:00
До 23:00

DOЗА Stand-up * Бургас

Дими е от София-град и така много му харесва! Като дете заминава за Канада, където завършва образованието си. Завръща се в България преди 12 години, разкъсан между западното мислене и източно-европейската си принадлежност.  Комедийните му изяви на сцена отразяват това, преплитайки български песимизъм с американски сарказъм. Дими вярва, че комедийните му изяви са най-добри, когато са основани на интересна, незабелязана до момента истина.  Има участия из барове, покриви, градинки, клубове в София, Ню Йорк, Габрово, Варна, Creative mornings, TEDx, Овча Купел и веднъж в Симеоновския лифт. В град Бургас можете да го гледате единствено в HashtagSTUDIO ! *** Само 60 билета ще бъдат пуснати в предварителна продажба *** Ценовите категории са три и отново има преференция при предварителна покупка. #SilverTicket - 8 лв / 9 лв (предварителна продажба/продажба по време на събирието) #GoldTicket - 10лв / 12лв (предварителна продажба/продажба по време на събирието) #PremiumTicket - 11лв / 13 лв *с изискване за минимален брой хора за приемане на резервация - 5бр  *Цените са за предварителна продажба/продажба на място Карта на местата можете да видите в коментарите или да получите упътване от нашите служители. Можете да направите временна резервация на Facebook страницата ни или на някои от посочените телефони. Резервацията ще се пази в рамките на 24ч , в които ще имате възможност да заплатите вашите билети. С покупката потвърждавате вашата резервация. *Потвърдените …

Дими е от София-град и така много му харесва! Като дете заминава за Канада, където завършва образованието си. Завръща се в България преди 12 години, разкъсан между западното мислене и източно-европейската си принадлежност. 
Комедийните му изяви на сцена отразяват това, преплитайки български песимизъм с американски сарказъм. Дими вярва, че комедийните му изяви са най-добри, когато са основани на интересна, незабелязана до момента истина. 

Има участия из барове, покриви, градинки, клубове в София, Ню Йорк, Габрово, Варна, Creative mornings, TEDx, Овча Купел и веднъж в Симеоновския лифт. В град Бургас можете да го гледате единствено в HashtagSTUDIO !

*** Само 60 билета ще бъдат пуснати в предварителна продажба ***

Ценовите категории са три и отново има преференция при предварителна покупка.

#SilverTicket - 8 лв / 9 лв (предварителна продажба/продажба по време на събирието)
#GoldTicket - 10лв / 12лв (предварителна продажба/продажба по време на събирието)
#PremiumTicket - 11лв / 13 лв *с изискване за минимален брой хора за приемане на резервация - 5бр 
*Цените са за предварителна продажба/продажба на място

Карта на местата можете да видите в коментарите или да получите упътване от нашите служители.

Можете да направите временна резервация на Facebook страницата ни или на някои от посочените телефони. Резервацията ще се пази в рамките на 24ч , в които ще имате възможност да заплатите вашите билети. С покупката потвърждавате вашата резервация.

*Потвърдените резервации пазим до 15 минути преди стартирането на събитието, след което ще бъдат освободени за продажба на изчакващите в салона.

В деня на събитието ще настаним незаетите места, както и желаещите за правостоящи.

Очакваме Ви! Можете да ни откриете тук, на фейсбук страницата ни HashtagSTUDIO за всички въпроси, които ви вълнуват, както и директно на лични съобщения тук: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas, или като се обадите на телефон 0889 59 46 26 - Г.Илиев, или на телефон 0883 376 370 - И. Желязков 🙂

Благодарим Ви, за Вашето внимание! За това, че избирате HashtagSTUDIO! ♥
#ВИЕ сте тези, които правите това място тъй истински специално!

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …

ПОДОБНИ