СЪБИТИЕ

Сеп

11

От 00:00
До 02:00

Acoustic Swing LIVE w/ DESY & Peter

Готови ли сте да се принесем в "Златната ера на суинга" с невероятно чаровната певица Деси Андонова (Sentimental Swingers) и грууви-джаз музиканта Пешо Китарата? Тяхното акустични изпълнение ще звучи от сцената на HashtagPAVILION с цялата си красота на 10 Септември от 21:00ч.

Ще чуете някои от добре познатите Jazz & Swing парчета в нов аранжимент, водени от нежния глас на Деси и мелодичната китара на Петър. Неописуема наслада за сетивата, която не може да бъде описана с думи.
------------------------------------------------------
🗓 10 Септември, 21:00ч., HashtagPAVILION

🎟 Цена на билета: 10лв. (след 22:30ч. вход свободен)

✅ Резервирайте своите места тук: http://m.me/HashtagPAVILION
-----------------------------------------------------
ВАЖНО: Резервациите без предварително заплатени билети се пазят до 20:00 часа, а тези, които са заплатили своите билети авансово - до 20:30. За повече информация можете да се свържете с нас на горния линк.

Очакваме Ви! Можете да ни пишете тук http://m.me/HashtagPAVILION за всички въпроси, които Ви вълнуват :)

Благодарим Ви за Вашето внимание и за това, че избирате HashtagPAVILION! ♥ ВИЕ сте тези, които правите това място тъй истински специално!

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …