СЪБИТИЕ

Авг

7

От 22:00
До 04:00

3 Years Hashtag - Grand Birthday Party

Колкото и добре да живееш, идва рождения ти ден и е време да направиш парти. И тъй като семейството на Hashtag е голямо, партито също трябва да бъде такова. Кулминацията на #страстната_седмица в HashtagPAVILION (до моста) предстои на 7-ми АВГУСТ, когато ставаме на ТРИ. 3 години, за които открихме първите си 3 обекта. Следващата ни цел - да излезем на 3 морета. 😄 Ако нумерологията е вярна наука, това трябва да бъде ЩАСТЛИВИЯТ НИ ДЕН! Ето как ще изглежда той: ◾️ 21:00ч. Първият български вентролог, стендъп комедиант и интернет сензация Димитър Иванов - Капитана и неговия неизменен критик и любимец на публиката Бай Тъньо, ще се качат на сцената на HashtagPAVILION, за да Ви потопят в атмосферата на техния "Образцов дом". Едно небюрократично шоу, в което през призмата на хумора ще бъдат разгледани едни доста обвързващи теми - ухажването, семейния живот и отглеждането на дете … в България 🤷‍♀️ След края на шоуто, Капитана каза, че е приготвил специална изненада за гостите на рождения ни ден и тръпнем в очакване да разберем каква. ◾️ 22:30 Веднага след това, на сцената ще застъпи Emil Prize. Едва ли има човек, който е бил на парти дестинациите и не е чувал за него. Един от основателите на емблематичния проект Camp Session, човекът с над 20 години опит на сцена, през които е заставал рамо до рамо с имена като Goldie, Chase & Status, Ed Solo, Deekline и много други. Пригответе се за нечовешки сет с брейкбийт, ню фънк, дръм-и-боса, фънки хип-хоп, и какво ли още не. …

Колкото и добре да живееш, идва рождения ти ден и е време да направиш парти. И тъй като семейството на Hashtag е голямо, партито също трябва да бъде такова.

Кулминацията на #страстната_седмица в HashtagPAVILION (до моста) предстои на 7-ми АВГУСТ, когато ставаме на ТРИ. 3 години, за които открихме първите си 3 обекта. Следващата ни цел - да излезем на 3 морета. 😄 Ако нумерологията е вярна наука, това трябва да бъде ЩАСТЛИВИЯТ НИ ДЕН!

Ето как ще изглежда той:

◾️ 21:00ч. Първият български вентролог, стендъп комедиант и интернет сензация Димитър Иванов - Капитана и неговия неизменен критик и любимец на публиката Бай Тъньо, ще се качат на сцената на HashtagPAVILION, за да Ви потопят в атмосферата на техния "Образцов дом". Едно небюрократично шоу, в което през призмата на хумора ще бъдат разгледани едни доста обвързващи теми - ухажването, семейния живот и отглеждането на дете … в България 🤷‍♀️

След края на шоуто, Капитана каза, че е приготвил специална изненада за гостите на рождения ни ден и тръпнем в очакване да разберем каква.

◾️ 22:30 Веднага след това, на сцената ще застъпи Emil Prize. Едва ли има човек, който е бил на парти дестинациите и не е чувал за него. Един от основателите на емблематичния проект Camp Session, човекът с над 20 години опит на сцена, през които е заставал рамо до рамо с имена като Goldie, Chase & Status, Ed Solo, Deekline и много други.

Пригответе се за нечовешки сет с брейкбийт, ню фънк, дръм-и-боса, фънки хип-хоп, и какво ли още не.

⚠️ Цялата програма през вечерта ще бъде с вход СВОБОДЕН. Очакваме ви за едно ГРАНДИОЗНО ПАРТИ с много смях, танци и добро настроение.

ℹ️ РЕЗЕРВАЦИИ за събитието НЯМА да бъдат приемани, затова ви съветваме да дойдете по-рано, ако желаете да ви настаним.

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …

ПОДОБНИ