СЪБИТИЕ

Ное

26

От 11:00
До 17:00

2-ри Базар за Грамофонни Плочи и неговото коледно издание

Добре дошъл на 2-рият Базар за Грамофонни Плочи и неговото коледно издание! "Грамофонът" е един от символите на Бургас, така че беше време, вкоренената връзка на красивият ни черноморски град с познавачите на виниловите плочи и добрата музика да прерасне в събитие с подобна тематика и съответния мащаб. Ако досега не си си намерил любимото на плоча, то ще можеш да го направиш на 26.11 ноември, от 11 часа, на пешеходната зона на ул. `Александровска`16 (главната пешеходна алея на Бургас срещу хотел България), в специално оформеното за целта пространство пред `Бар Ескобар`! Така, като се прибереш и си пуснеш плочата, и чуеш някоя лееека `пуканка`, приятно вплетена в любимото ти парче, няма по добър коледен подарък за теб или добър приятел. И че си добавил още една безценна находка в колекцията! * малко подробности: - Разменяй, продавай или просто се фукай с плочите си (smiley) - Можеш да се довериш на нашите гости и техните съвети относно години на издаване на плочите, актуални преси, цени, многообразие и всякакви други свързани с темата неща. - Възможност да преслушаш плочата, преди да я купиш. - Без ограничение във възрастта, с прекрасен бар и напитки в зоната на базара. Информация : 0882 350100 Парти-продължение в `Бар Ескобар`, където Dj Jovany, DJ Jam и DJ Zhivko и приятели ще ни попускат малко от синглите, оформили образа на българското диджейско изкуство от началото на 90-тте - та до днес (smiley) Афтър-партито “Vinyl Mode” стартира точно в 22:00 в клуб Еско…

Добре дошъл на 2-рият Базар за Грамофонни Плочи и неговото коледно издание!
"Грамофонът" е един от символите на Бургас, така че беше време, вкоренената връзка на красивият ни черноморски град с познавачите на виниловите плочи и добрата музика да прерасне в събитие с подобна тематика и съответния мащаб. Ако досега не си си намерил любимото на плоча, то ще можеш да го направиш на 26.11 ноември, от 11 часа, на пешеходната зона на ул. `Александровска`16 (главната пешеходна алея на Бургас срещу хотел България), в специално оформеното за целта пространство пред `Бар Ескобар`! Така, като се прибереш и си пуснеш плочата, и чуеш някоя лееека `пуканка`, приятно вплетена в любимото ти парче, няма по добър коледен подарък за теб или добър приятел. И че си добавил още една безценна находка в колекцията! * малко подробности:
- Разменяй, продавай или просто се фукай с плочите си (smiley)
- Можеш да се довериш на нашите гости и техните съвети относно години на издаване на плочите, актуални преси, цени, многообразие и всякакви други свързани с темата неща.
- Възможност да преслушаш плочата, преди да я купиш.
- Без ограничение във възрастта, с прекрасен бар и напитки в зоната на базара.

Информация : 0882 350100

Парти-продължение в `Бар Ескобар`, където Dj Jovany, DJ Jam и DJ Zhivko и приятели ще ни попускат малко от синглите, оформили образа на българското диджейско изкуство от началото на 90-тте - та до днес (smiley)

Афтър-партито “Vinyl Mode” стартира точно в 22:00 в клуб ЕскоБар

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

“БУЛЕВАРТ - Мрежа на сетивата” провокира предприемачите и хората на изкуството в Бургас да експериментират без ограничения Проектът "БУЛЕВАРТ - Мрежа на сетивата" обединява Общ…