img

Вкусни катми

Описание

Като изявен музикант и творец управителят Илиян Дянков е мотора и двигателя на музикалната платформа. Той ще събере имена от българската  сцена и отново ще направи страхотна колаборация между граждани, гости на града и музикалните оригинални действащи лица от българската алтернативна сцена. Очаквайте скоро подробности за предстоящата програмата. Какво за вас е БУЛЕВАРТ? За нас БУЛЕВАРТ е проект, чието осъществяване в Бургас е всъщност реализиране на идеи, за които сме мечтали. Предишни наши активности са опити да постигнем в някаква форма и начин това, което БУЛЕВАРТ регламентира и ще постигне. Разбира се развитието на идеята ще има своите изпитания и трудности, но с разбирането и помощта на институциите и нашата всеотдайност ще направим града по-добро и атрактивно място за жителите си и туристите. Защо участвате в БУЛЕВАРТ? Алтернативата за развитие на нашия малък бизнес зависи от правилното планиране на бъдещите ни инвестиции. Пътят за бъдещето ни културно израстване като граждани на Бургас вече минава през участие в БУЛЕВАРТ. Надяваме се това да подпомогне бизнеса ни и редом с това осъществи нашите културни проекти. Какво очакване имаш и с какво ще спечелим Бургаската публика? Предлагането на разнообразна палитра от събития и постепенното включване на нови и разнообразни културни проекти, начинът по който ще бъдат представени ще предизвика интереса дори на критичната Бургаска публика!

Като изявен музикант и творец управителят Илиян Дянков е мотора и двигателя на музикалната платформа. Той ще събере имена от българската  сцена и отново ще направи страхотна колаборация между граждани, гости на града и музикалните оригинални действащи лица от българската алтернативна сцена. Очаквайте скоро подробности за предстоящата програмата.

Какво за вас е БУЛЕВАРТ?

За нас БУЛЕВАРТ е проект, чието осъществяване в Бургас е всъщност реализиране на идеи, за които сме мечтали. Предишни наши активности са опити да постигнем в някаква форма и начин това, което БУЛЕВАРТ регламентира и ще постигне. Разбира се развитието на идеята ще има своите изпитания и трудности, но с разбирането и помощта на институциите и нашата всеотдайност ще направим града по-добро и атрактивно място за жителите си и туристите.

Защо участвате в БУЛЕВАРТ?

Алтернативата за развитие на нашия малък бизнес зависи от правилното планиране на бъдещите ни инвестиции. Пътят за бъдещето ни културно израстване като граждани на Бургас вече минава през участие в БУЛЕВАРТ. Надяваме се това да подпомогне бизнеса ни и редом с това осъществи нашите културни проекти.

Какво очакване имаш и с какво ще спечелим Бургаската публика?

Предлагането на разнообразна палитра от събития и постепенното включване на нови и разнообразни културни проекти, начинът по който ще бъдат представени ще предизвика интереса дори на критичната Бургаска публика!

Прочети още
Категория:

Ресторант

Адрес:

ул. "Възраждане" Бургас, България

Телефон:

+359 896 642 624

Видео

Карта