Арт къща ЛаМалена

Описание

АРТ КЪЩА ЛаМалена е създадена от и за градските хора с афинитет към красивото, изящното, нестандартното, екстремното, но и романтичното.  В сърцето на Бургас на ул. „Мара Гидик“ 7 в нашето авторско пространство ще преживеете специални моменти, ще намерите нови идеи и посоки в сферата на изкуството, рекламата и дизайна, а защо не и приятели!   Тук при нас се представят над 30 творци със собствен разпознаваем почерк. Всеки един продукт е уникален като изработка и материал. Ние от ЛаМалена сме критични също толкова, колкото е критична всяка жена в изборите, които прави. Обновяваме селекцията си от брандове, за да сме нови, модерни и интересни. Високо качество е догма при нас, а не handmade на всяка цена. При нас можете да намерите ръчно направени сувенири, бижута, подаръци по поръчка, и не само. Ще получите нестандартни рекламни решения, предлагаме и сублимационен печат, а фурията ни е в организиране на събития. Нашата мощ са нашите идеи. Вярваме, че те са най-могъщата сила, защото са територии, неизследвани до този момент на пазара. Ние не разчитаме на стереотипи и клишета. Какво за вас е БУЛЕВАРТ? БУЛЕВАРТ е идея, възможност, ново пространство за развитие на изкуството, културата по иновативен, непознат досега начин. Мрежа от участници, обединени от обща идея към красивото. Защо участвате в БУЛЕВАРТ? Обичам новото, креативното и нестандартното. Всъщност Арт къща ЛаМалена е различна и нестандартна платформа за представяне на изкуството. Концепцията на прое…

АРТ КЪЩА ЛаМалена е създадена от и за градските хора с афинитет към красивото, изящното, нестандартното, екстремното, но и романтичното.  В сърцето на Бургас на ул. „Мара Гидик“ 7 в нашето авторско пространство ще преживеете специални моменти, ще намерите нови идеи и посоки в сферата на изкуството, рекламата и дизайна, а защо не и приятели!  

Тук при нас се представят над 30 творци със собствен разпознаваем почерк. Всеки един продукт е уникален като изработка и материал. Ние от ЛаМалена сме критични също толкова, колкото е критична всяка жена в изборите, които прави. Обновяваме селекцията си от брандове, за да сме нови, модерни и интересни. Високо качество е догма при нас, а не handmade на всяка цена.

При нас можете да намерите ръчно направени сувенири, бижута, подаръци по поръчка, и не само. Ще получите нестандартни рекламни решения, предлагаме и сублимационен печат, а фурията ни е в организиране на събития.

Нашата мощ са нашите идеи. Вярваме, че те са най-могъщата сила, защото са територии, неизследвани до този момент на пазара. Ние не разчитаме на стереотипи и клишета.

Какво за вас е БУЛЕВАРТ?

БУЛЕВАРТ е идея, възможност, ново пространство за развитие на изкуството, културата по иновативен, непознат досега начин. Мрежа от участници, обединени от обща идея към красивото.

Защо участвате в БУЛЕВАРТ?

Обичам новото, креативното и нестандартното. Всъщност Арт къща ЛаМалена е различна и нестандартна платформа за представяне на изкуството. Концепцията на проекта БУЛЕВАРТ изцяло препокрива нашите творчески ценности.

Какво очакване имаш и с какво ще спечелим заедно Бургаската публика в мрежата на сетивата?

Всяка иновативна идея търпи развитие във времето, адаптира се към настоящето, развива се в екип с различни гледни точки. Обединени в обща цел искрено се надявам всички участници да наградят с времето този прекрасен проект.  А всяка различна гледна точка да бъде нова, работеща посока в развитието на културата и изкуството в града.

Прочети още
Категория:

Арт пространство

Адрес:

Ул. Мара Гидик 7 Бургас, България

Телефон:

+359 89 859 6692

Видео

Карта